Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 PLUS
Selectați un design
Pardoseala LVT

iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 PLUS

iD Click Ultimate se reinventează atât prin noi posibilități de design de lemn și piatră, cât și caracteristici tehnice îmbunătățite. Datorită tehnologiei Rigid Composite Core (Miez Compozit Rigid - RCC) ce oferă rezistență la șocuri și transportul echipamentelor grele, tratamentului PUR al stratului suport pentru o mentenanță ușoară, sistemului eficient de izolare acustică datorat backingului stratului suport ce absorbe până la 19 dB, sistemului I4F® Click pentru o instalare mai rapidă, toate evidențiază colecția iD Click Ultimate drept cea mai eficientă soluție. 

21 designuri sunt disponibile la comandă, clasă industrială 42/43. Acestea sunt concepute fără stratul suport acustic. 

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 34 Foarte intens, 33 Intens
Clasificare industrială: 43 Intens
Tratament pentru suprafață: PUR Ultimate
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Cum se instalează colecția LVT iD Click Ultimate - Tarkett
Cum se instalează colecția LVT iD Click Ultimate - Tarkett
Descoperă cum se instalează colecția de LVT iD Click Ultimate cu noul sistem de blocare I4F Click4U. Această tehnologie combină un sistem unghiular pe lungimea plank-ului și un sistem de blocare 3L TripleLock pe lățime, aspect ce determină o instalare cu 30% mai rapidă, comparativ cu un sistem click clasic, de tip unghi-unghi.
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 PLUS