5 combinații de culori pentru suprafețe deosebite

5 combinații de culori pentru suprafețe deosebite

Poveștile de culoare ale colecției deschide vaste oportunități creative

Colecția iQ Surface a fost special concepută, de către Tarkett, pentru a încuraja creativitatea în design și arhitectură, și, totodată, pentru a spori cu adevărat potențialul uneia dintre cele mai importante categorii de produse din portofiul, gama iQ de vinil omogen. Pentru dezvoltarea acestei colecții, Tarkett a colaborat cu  Design Studio, din Suedia, reușind să creeze împreună posibilitatea de a combina materialele într-un mod coerent, potrivit nuanței, stilului sau poveștii, care ar defini o amenajare de succes.  

Tarkett și Design Note Studio au creat o colecție ce oferă nenumărate combinații posibile, fie prin alegerea materialului, cum ar fi oțelul, lemnul sau sticla, fie prin mixarea culorilor, într-un mod plăcut și lipsit de efort. 

Povestea fiecărei culori regăsită în cadrul colecției, printr-o gamă variată de nuanțe și niveluri de strălucire, are rolul de a atrage atenția și de a stimula imaginația designerilor, pentru realizarea unor amenajări nemaiîntâlnite. Întreaga colecție de iQ Surface poate fi utilizată atât pentru pardoseli, cât și pentru pereți sau diverse structuri arhitecturale.
 

Colecția Contrast

Paleta de culori a colecției “Contrast” este dezvoltată pe niveluri monotone. Specificul acestei colecții este evidențiat prin contrastul de lumini și umbre, ce oferă efect de adâncime amenajării. 

iQ Surface Vinyl Flooring Contrast Colour Collection

Colecția Rouge

Caracterizată prin nuanțele de roșu cald și elegant, și puternice influențe joviale, Rouge este o colecție plăcută și veselă, ce oferă contraste intense, în combinații cu materialele mai brute, cum ar fi metalul.

iQ Surface Vinyl Flooring Rouge Colour Collection

Colecția Sober

Adevăratul sens al maturității și clasei, caracteristicile colecției Sober, cu tonuri atemporale de albastru, gri și bej, definește această colecție ca una vibrantă, dar în același timp echilibrată. O colecție dedicată suprafețelor de lux.

iQ Surface Vinyl Flooring Sober Colour Collection

Colecția Dimmed

Nuanțele de verde și turcoaz invocă în mod indirect natura. Dimmed constituie o deosebită bază inspirațională pentru amenajări excelente, datorită unei game solide de culori relaxante.

iQ Surface Vinyl Flooring Dimmed Colour Collection

Colecția Vivid

Tonurile fine de roșu și combinațiile contemporane de culori oferă o paletă îndrăzneață de lucru. Contraste proaspete și vibrante, însă niciodată copleșitoare.

iQ Surface Vinyl Flooring Vivid Colour Collection
Colecție sugerată