Abordarea noastră durabilă: A face bine. Împreună.

Abordarea noastră durabilă: A face bine. Împreună.

Ascultăm nevoile clienților și colaborăm cu toți partenerii noștri pentru a proiecta produse care oferă performanțe optime, promovează o viață sănătoasă și respectă resursele naturale.
„Ne-am angajat să-i servim pe clienți prin capacitățile noastre de inovare, precum și prin dedicarea la durabilitate și realizările de lungă durată. Obiectivul nostru de zi cu zi - de la cercetare și dezvoltare până la activitățile echipelor de servicii pentru clienți - este să combinăm toată expertiza noastră pentru a-i ajuta să creeze spații interioare sănătoase și prietenoase. Suntem profund convinși că există o nevoie urgentă de a schimba procedeele pentru a conserva resursele naturale al planetei. Vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre de a dezvolta o economie circulară!”.

Fabrice Barthélemy, Președintele Tarkett EMEA și LATAM

Proiectare pentru viață prin design durabil

Proiectăm pentru viață. Oamenii își petrec 90% din timp în interior, muncind, învățând și relaxându-se. Vă ajutăm să creați spații interioare mai sănătoase, sigure și prietenoase pentru oameni prin proiectarea de produse durabile de înaltă calitate. În special, prin îmbunătățirea continuă a acreditărilor de sănătate și mediu ale produselor noastre, ne străduim să selectăm materiale care pot fi recuperate, reciclate și transformate în produse noi.  Datorită focusării noastre asupra designului Cradle to Cradle®, realizăm produsele noastre într-un mod care ajută la păstrarea resurselor naturale și la atenuarea schimbărilor climatice.

Închiderea buclei conform principiilor Economiei circulare

Reciclăm deșeurile dvs. de pardoseli, precum și deșeurile din producția noastră, transformându-le în produse noi de înaltă calitate. În acest fel, putem închide împreuna bucla și să trecem la o economie circulară.

Colaborarea prin Parteneriate durabile de afaceri

Noi promovăm colaborarea. Marile sfidări de durabilitate ale lumii necesită cooperare și parteneriat între industriile și lanțurile de furnizare. Îi încurajăm pe clienții noștri și pe toate părțile interesate să ni se alăture pentru a lucra în sprijinul schimbărilor pozitive. Un aspect foarte important este că noi comunicăm despre progresul nostru durabil în mod transparent și vă oferim informații clare despre produsele și ambițiile noastre. Hai să profităm împreună de oportunitățile economiei circulare, ca să oferim deșeurilor o viață nouă. 


„A face binele. Împreună.” În fiecare zi ne străduim să îmbunătățim viața oamenilor, să păstrăm resursele naturale și să respectăm mediul înconjurător.