Abordarea noastră

O abordare dedicată sustenabilității

Alegeri conștiente. Pentru oameni și pentru planetă.

Tarkett Human-Conscious DesignTM este angajamentul nostru de a fi alături de generațiile prezente și viitoare. Pentru a crea pardoseli și suprafețe sportive care sunt bune pentru oameni și pentru planetă. Și să o facem în fiecare zi; în conformitate cu cele trei angajamente ale noastre:
•    Înțelegere profundă a omului: ne asigurăm că răspundem nevoilor și așteptărilor clienților noștri
•    Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă: când vine vorba de oameni și planetă, nu luăm în considerare una fără să ne gândim la cealaltă.
•    Cu tine. Fiecare pas al drumului: calitatea, încrederea și fiabilitatea definesc abordarea noastră.

Abordarea noastră privind sustenabilitatea
 

Abordarea noastră față de sustenabilitate este încorporată în modul în care ne desfășurăm activitatea. Când vine vorba de oameni și de planetă, nu luăm în considerare una fără să ne gândim la cealaltă. Ne angajăm în fiecare zi la proiectarea unor spații grozave. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului la interior, instituirea unor norme materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținute de principiile Cradle to Cradle®. Facem mai bine, pentru oameni și planetă.

Pentru noi, nu este un obstacol sau ceva de care să ții cont, ci se află chiar în inima procesului nostru de luare a deciziilor de zi cu zi. Avem trei domenii principale pe care ne concentrăm:

  • Un angajament pentru crearea unei economii circulare și combaterea schimbărilor climatice. Închiderea buclei de deșeuri, păstrarea resurselor naturale ale planetei noastre și reducerea impactului asupra schimbărilor climatice. 
  • Angajamentul de a folosi doar materiale bune. Ne supunem unui control științific neobosit și oferim o transparență radicală cu privire la produsele noastre.
  • Un angajament față de sănătatea și bunăstarea noastră. Crearea unor spații interioare mai sănătoase, cu cele mai înalte standarde de calitate a aerului interior.

 
Dedicarea noastră față de sustenabilitate ne-a făcut să urmărim standarde mai înalte în industria noastră; și să colaborăm cu parteneri de perspectivă pentru a implementa scheme inovatoare și tehnici de producție. Facem acest lucru pentru că contează pentru noi și pentru că știm că contează pentru voi, clienții noștri.
Știm că, atunci când alegeți o soluție de pardoseală, sănătatea și sustenabilitatea sunt principalele avute în vedere. De aceea nu vă oferim doar pardoseli frumoase și de înaltă calitate, ci vă oferim liniște sufletească.

Making conscious choices. For people and the planet.
Tarkett Human-Conscious DesignTM