Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett & Showroom

Tarkett Academy în Bačka Palanka are un centru de instruire şi un showroom cu o suprafață de 1.000 mp, care oferă posibilitatea tuturor profesioniștilor în domeniu să găsească soluțiile cele mai bune de pardoseli pentru proiectele lor.

Showroom-ul prezintă gama de soluţii Tarkett pentru diverse suprafeţe, de la instituţii de învăţământ, la clinici, hoteluri, zone rezidenţiale, magazine de retail, precum şi o varietate de produse Tarkett - parchet din lemn sau laminat, vinil, linoleum, soluţii pentru pardoseli destinate activităţilor sportive.

În cadrul Academiei există şi o zonă destinată conferinţelor şi prezentărilor, precum şi zone speciale pentru demonstraţii de montare.

Academia Tarkett din Bačka Palanka face parte din Centrul Tehnic de Expertiză

Tarkett oferă suport şi expertiză în domeniul construcțiilor și amenajării spațiilor interioare. Având poziția de lider pe piață, Tarkett oferă oportunitatea experienței la nivel industrial, furnizând informații de actualitate despre evoluţia pieţei şi despre aspectele relevante din domeniu.

Cursuri de montaj organizate special pentru partenerii noștri

Maximizarea calității și performanțelor se evidențiază printre principalele preocupări ale companiei Tarkett. Astfel, ne dorim să investim în pregătirea și specializarea echipelor noastre de montatori pentru a putem realiza amenajări remarcabile și de lungă durată. Acest lucru este posibil prin Academia Tarkett, din Backa Palanka, unde, la cererea partenerilor noștri putem organiza trainingurilor specializate (prezentarea produselor, metodelor de instalare și mentenanță). 

Traininguri de instalare a pardoselilor

Profesionalismul definește serviciile Tarkett: O echipă experimentată compusă atât din instalatori, cât și din managerii de produs vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai eficiente soluții. Fie că doriți să participați pentru prima data la un curs specializat ori să vă îmbunătățiți abilitățile în materie de instalare, Tarkett oferă o varietate de traininguri, în funcție de actualul aport de cunoști – module pentru începători sau avansați, și totodată, în funcție de categoria de produs vizată – cursuri pentru instalarea pardoselilor din vinil omogen sau eterogen, linoleum natural, parchet din lemn și laminat, sau a sistemelor electrostatice pentru pardoseli. 
După finalizarea cu success a cursurilor de instruire și emiterea certificatelor, veți face parte din echipa de montatori subcontractați, autorizați de către Tarkett.  

Contactați-ne pentru mai multe informații: 

Tarkett Academy
Industrial Zone 8
21400 Backa Palanka
Serbia
Tel: +381 21 7557 678
Mob: +381 64 8557 032
Email:  Academy.Tarkett@tarkett.com

Galerie de imagini