AUTENTICITATE ȘI CALITATE PROFESIONALĂ PENTRU LOCUINȚA DVS.

AUTENTICITATE ȘI CALITATE PROFESIONALĂ PENTRU LOCUINȚA DVS.

Reamenajați designul locuinței dvs. doar printr-un simplu click

Reamenajarea casei dvs. este mult mai ușoară decât credeți cu noile noastre colecții de LVT, Starfloor Click 30 & 30 PLUS, 55 & 55 PLUS. Oferiți locuinței dvs. un design interior nou și înviorător. Puteți dvs. înșivă să faceți acest lucru datorită sistemului simplu click, care face instalarea mult mai ușoară. Colecțiile noastre de plăci de vinil de lux Starfloor Click, sunt de asemenea extrem de durabile și ușor de întreținut, în așa fel ca să vă puteți bucura de noul stil al locuinței dvs. pe o perioadă mai îndelungată.

Modele noi pentru interioare autentice

Dalele LVT sunt alegerea perfectă pentru a transforma locuința dvs. într-un interior clasic, contemporan sau trendy. Alegeți dintr-o amplă selecție de modele din lemn, metal, ceramică și piatră, parte a colecției Starfloor Click 30, pentru a vă personaliza interiorul și a vă bucura de un confort adevărat. Căutați un stil natural?

Starfloor Click 55 oferă o selecție de culori delicate și materiale cu aspect autentic, pentru a crea decorațiuni subtile și elegante. Alegeți un aspect realist, cum ar fi lemnul, zincul și betonul, pentru a da formă ambianței unei încăperi, oriunde acasă. Prin colecțiile Starfloor Click 30PLUS  și  55PLUS, veți putea oferi o nouă dimensiune decorului dvs., datorită tehnicii de embosare în registru, care amplifică textura pardoselii și imită materialele naturale reale prin reproducerea caracteristicilor originale ale lemnului sau pietrei. Această tehnică crează un nivel sporit de realism, deoarece se potrivește cu textura decorului mai bine decât dacă s-ar aplica o textură generică de lemn sau piatră. Textura indentată este sincronizată cu decorul. Odată ce lumina se deplasează prin pardoseala dvs., granulele sau modelul se reflectă, reproducând astfel un finisaj real în jurul dvs.

Pentru interioare confortabile și sănătoase

Dalele LVT nu sunt doar o alegere excelentă din punctul de vedere estetic, ci sunt, totodată, foarte practice în ceea ce privește confortul și calitatea aerului interior. Ceea ce face ca plăcile de LVT să fie o soluție atât de confortabilă este datorat calităților acustice. Datorită substratului acustic, puteți obține o absorbție suplimentară a sunetului și reduceți zgomotul la minim. Colecțiile Starfloor Click 30, Starfloor Click 30 PLUS, Starfloor Click 55 și Starfloor Click 55 PLUS sunt, totodată, o alegere sănătoasă, deoarece nivelurile de COV sunt mai scăzute decât ceea ce prevăd standardele europene actuale, contribuind astfel la o mai bună calitate a aerului interior și, prin urmare, la bunăstare. Faptul că acestea sunt produse fără ftalați contribuie, de asemenea, la transformarea casei într-un loc sănătos pentru trai. Plăcile de LVT sunt ecologice, deoarece sunt 100% reciclabile. Alegerea colecțiilor Starfloor Click pentru casa dvs. este o modalitate eficientă de a face a locuința dvs. să fie un mediu de viață sănătos și frumos pentru dvs. și familia dvs.

 

Puneți la loc noul design interior al locuinței dvs. făcând clic

Noul aspect al locuinței dvs. poate fi realizat simplu și rapid datorită sistemului de instalare rapidă Starfloor. Toate plăcile au o tăiere oblică pe cele patru laturi, pentru o instalare mai ușoară. Doar trebuie câteva scule și puțin timp. Uitați-vă la videoclipurile noastre de instalare, pentru sfaturi despre modul de instalare a pardoselii. Puteți completa noul aspect cu plinte potrivite.

Întreținere ușoară și calitate pe termen lung

Remodelarea unei încăperi sau a unei locuințe întregi necesită o anumită cantitate de efort și energie, chiar dacă proiectul general este de obicei palpitant și plăcut odată finalizat. Mulțumită durabilității lui Starfloor Click, vă veți putea bucura și mai mult de noul stil al locuinței dvs.  Tratamentul de suprafață Top Clean protejează pardoseala împotriva zgârieturilor și petelor, făcând-o astfel extrem de durabilă și ușor de curățat și menținut. Starfloor Click 30 are o garanție de 15 ani, iar Starfloor Click 55 o garanție de 20 de ani, datorită grosimii stratului de uzură (3 mm, respectiv 5,5 mm).

Colecții sugerate