Belgrade Waterfront

Belgrade Waterfront

2018 | Belgrade, Serbia

Galerie de imagini

Belgrade Waterfront, cunoscut și sub denumirea de Belgrad pe Apă, oferă un spațiu rezidențial și de afaceri la nivel mondial, iar pentru un astfel de standard ridicat, cea mai potrivită alegere a fost colecția de parchet din lemn Step L & XL.

O pardoseală potrivită are puterea de a transforma un apartament într-o locuință caldă. Modelul Step Oak Baron din colecția de parchet Step L & XL este alegerea ideală care întregește orice interior.

O pardoseală sofisticată și elegantă, Step L & XL vine într-o varietate de nuanțe de lemn natural și lemn colorat, evidențiindu-se drept o pardoseală al cărui model este creat cu ajutorul tehnologiei inovatoare a imprimării digitale. Este un parchet multistratificat, tratat în fabrică cu lac Protecto, pentru a economisi banii și timpul necesar pentru întreținere. Sistemul inovator de îmbinare T-Lock permite instalarea rapidă a parchetului și creează o suprafață perfect netedă, ceea ce facilitează întreținerea pardoselii. Step L & XL are o garanție de 30 de ani și asigură o suprafață stabilă și sigură, astfel încât nu veți avea parte de neplăceri, cum ar fi crăpăturile sau despicarea plăcilor. 
 

Colecție sugerată

Despre

Belgrade Waterfront, cunoscut și sub denumirea de Belgrad pe Apă, oferă un spațiu rezidențial și de afaceri la nivel mondial.

Segment

Categorie produs