Belgrade Serbia

2018

Colecțiile utilizate

Belgrade Waterfront

Locuințe

Belgrade Waterfront, cunoscut și sub denumirea de Belgrad pe Apă, oferă un spațiu rezidențial și de afaceri la nivel mondial.

Belgrade Waterfront, cunoscut și sub denumirea de Belgrad pe Apă, oferă un spațiu rezidențial și de afaceri la nivel mondial, iar pentru un astfel de standard ridicat, cea mai potrivită alegere a fost parchet Step L & XL.

O pardoseală bună are puterea de a transforma un apartament într-o locuință caldă. Modelul Step Oak Baron din colecția de parchet Step L & XL este o alegerea ideală care întregește orice interior.

O pardoseală sofisticată și elegantă, Step L & XL vine într-o varietate de nuanțe de lemn natural și lemn colorat, precum și ca o pardoseală cu un model creat cu ajutorul tehnologiei inovatoare a imprimării digitale. Este un parchet multistrat fabricat dintr-o bucată de lemn și tratat în fabrică cu lac Protecto, pentru a economisi banii și timpul necesar pentru întreținere. Sistemul inovator de îmbinare T-Lock permite instalarea rapidă a parchetului și creează o suprafață perfect netedă, ceea ce facilitează în mare măsură întreținerea pardoselii. Step L & XL are o garanție de 30 de ani și asigură o suprafață stabilă și sigură, astfel încât să nu vă aveți parte de neplăceri, cum ar fi crăpăturile sau despicarea plăcilor.