Benny Fight Academy

Benny Fight Academy

2023 | Bucharest, România

Galerie de imagini

Benny Fight Academy iși are rădăcinile în dorința lui Benny Adegbuyi de a stabili un etalon al performanței la nivel național și internațional. Respectul, disciplina și integritatea sunt valorile care l-au ghidat către excelența sportivă, aceleași valori devenind bazele Benny Fight Academy. Acesta oferă un spațiu plăcut și sigur, potrivit pentru toate vârstele sau nivelurile de activitate fizică.

Facilitățile de antrenament sunt vizitate zilnic de multe persoane, așadar este esențial ca pardoseala să fie extrem de durabilă și ușor de întreținut. Tarkett oferă expertiza și soluțiile necesare pentru acest tip de pardoseli. Covorul PVC eterogen din colecția noastră, Acczent Excellence 80, instalat la Benny Fight Academy, deschide posibilități nelimitate pentru a crea interioare inspiraționale. În combinație cu profesionalismul Academiei, creează un mediu care satisface chiar și cele mai exigente cerințe.
 

Colecție sugerată

Despre

O sală de sport ultramodernă din București, echipată cu echipamente premium și cu pardoseală din PVC pentru trafic intens de la Tarkett, oferă un ambient care va satisface cele mai pretențioase nevoi.

Designer / Arhitect

Pick Two

Contractant

H&O

Segment

Categorie produs