Biroul DAAS

Biroul DAAS

2023 | Pitesti, România

Galerie de imagini

DAAS este parte a grupului Epta, specializat în frigorifice comerciale pentru sectoarele Retail, Food&Beverage și Ho.Re.Ca. Situată în orașul Pitești, compania DAAS are peste 25 de ani de experiență pe piață și o echipă de profesioniști care livrează fiecare proiect conform cerințelor clienților săi în toate domeniile de activitate. De la plasarea echipamentelor și mobilierului, la planuri de utilități pentru instalații de apă, drenaj, electricitate, ventilație și până la alimentarea cu gaz sau abur tehnologic.

Echipa reprezintă adevărata valoare a companiei, formând o adevărată familie. Fiecare membru este profund dedicat, tratând compania cu aceeași grijă și implicare ca și cum ar fi unul dintre fondatorii săi. Agili și proactivi, membrii echipei anticipează schimbările, explorează diverse opțiuni și dezvoltă soluții avansate și sustenabile, personalizate pentru fiecare proiect.

Birourile DAAS au fost amenajate cu pardoseli Tarkett, oferind un spațiu de lucru modern, funcțional și sustenabil. Dalele de mochetă din colecția DESSO Recharge sunt create pentru reutilizare, astfel încât să poată fi dezinstalate ușor după utilizare, iar componentele să fie reciclate și transformate în materii prime pentru noi dale de mochetă. Covorul PVC eterogen din colecția Acczent Excellence 80 este una dintre cele mai inovative soluții pentru spații cu trafic intens. Cu peste o sută de decoruri și culori, oferă o multitudine de opțiuni pentru a îmbogăți și personaliza orice spațiu.

Colecții sugerate

Despre

Descoperă cum au fost alese colecțiile DESSO Recharge și Acczent Excellence 80 pentru a completa amenajarea birourilor DAAS.

Designer / Arhitect

DAAS IMPEX

Contractant

DAAS IMPEX

Segment

Categorie produs