Boutique Macchiato House

2019 | Novi Sad, Serbia
Colecțiile utilizate

HoReCa

Desso pune accent pe dezvoltarea calitativă și sustenabilă a dalelor de mochetă, aspect ce maximizează bunăstarea consumatorilor, în timp ce oferă o excelentă izolație fonică datorită designului.
Petrović Enterijer, Novi Sad
Contractant

Desso a reprezentat soluția potrivită pentru amenajarea spațiului Boutique Macchiato House datorită accentului pus pe dezvoltarea calitativă și sustenabilă a dalelor de mochetă, aspect ce maximizează bunăstarea consumatorilor, în timp ce oferă o excelentă izolație fonică datorită designurilor speciale. 

Adițional serviciilor de restaurant, Machhiato House oferă servicii de cazare de 4 stele. Unitățile de cazare sunt localizate în aceeași clădire cu restaurantul, fiind separate doar prin intrări diferite. 

Fiecare cameră este diferit amenajată, prin combinații unice de materiale, diverse nuanțe de lemn și mobilier cu tente vintage, toate creând un mediu plăcut și elegant. 

Dalele de mochetă Desso, din colecțiile Stratos și Essence au reprezentat soluția ideală pentru amenajarea camerelor și coridoarelor. Mocheta Desso este disponibilă în designuri inovative, diferite formate și mărimi, oferind confort, un aspect cald și primitor. 

Pentru oferirea celei mai plăcute experiențe clienților în unitățile HoReCa, puteți găsi aici soluțiile recomandate de pardoseală.