CBS Internațional

CBS Internațional

2022 | Belgrade, Serbia

Galerie de imagini

CBS Internațional a fost înființată la Belgrad în 2007. Aparține Grupului Cushman & Wakefield, una dintre cele mai mari companii globale de consultanță imobiliară. În calitate de lider regional, cu patru birouri complet operaționale în Serbia, Croația, Muntenegru și Macedonia de Nord, CBS Internațional a avut performanțe impecabile pe piața imobiliară de două decenii.

CBS Internațional se caracterizează printr-o gamă largă de servicii oferite, de la brokeraj la consultanță, precum și dedicarea sa pentru construirea de relații pe termen lung cu clienții săi. Datorită faptului că sunt conduși de idei, expertiză și angajament, chiar și dincolo de domeniul lor de activități și servicii pe care le oferă pe toate segmentele imobiliare de pe toate piețele regionale, ei găsesc soluții pentru toți clienții lor și ii pregătesc pentru ceea ce urmează. Tarkett a contribuit la aspectul modern al spațiului datorită combinației sale de dale de mochetă DESSO instalate. 

Decorurile din colecția DESSO Fuse oferă tranziții fără întreruperi între două palete de culori contrastante, dar complementare și oferă o pardoseală dinamică. Combinația de culori DESSO Fuse se potrivește cu două nuanțe speciale din gama monocromă a dalelor de mochetă DESSO Fields. Legătura dintre cele două produse oferă posibilități nelimitate în ceea ce privește individualitatea și exprimarea creativă. Colecția DESSO Fields conferă un design în relief care dă  impresia unui material textil țesut manual. Paleta este formată din 37 de nuanțe diferite pe care designerii le pot combina pentru a obține rezultate unice, prin combinarea tonurilor neutre sau potrivirea culorilor strălucitoare cu nuanțe condimentate, pentru a crea un aspect bogat.

Colecții sugerate

Despre

Instalarea dalelor de mochetă Tarkett DESSO, combinând cele două colecții Fuse și Fields în sediul CBS Internațional din Belgrad, a rezultat în crearea unei zone de birouri moderne.

Designer / Arhitect

CBS Internațional

Contractant

Opreming DOO

Segment