Clădirea Lift Truck Co din Zemun

Clădirea Lift Truck Co din Zemun

2022 | Beograd, Zemun, Serbia

Galerie de imagini

Activitatea principală a Lift Truck Co, reprezentantul general al companiei germane STILL, este reprezentată de vânzările, reparațiile, închirierea și asistența tehnică a stivuitoarelor. Sarcina principală a companiei este îmbunătățirea eficienței și reducerea riscurilor în domeniul intralogisticii, cu scopul de a crea cea mai profitabilă soluție de sistem intralogistică.

Compania realizează importanța intralogisticii și impactul acesteia asupra afacerii, circulația optimă a mărfurilor, materialelor și informațiilor în interiorul celor patru pereți prin sinergia tuturor produselor și serviciilor pentru clienții săi. O sinergie de decoruri și texturi, creând un aspect modern al spațiului, a fost realizată prin instalarea Pardoselii ModularT 7 LVT de la Tarkett și a Colecției de mochetă DESSO Fields, în clădirea Lift Truck Co.

Colecția ModularT 7 LVT constă în decoruri inspirate din lemn și beton. Designul colecției este potrivit pentru arhitectura modernă, pentru cei cărora le place simplitatea și unicitatea. Această pardoseală durabilă și rezistentă este potrivită pentru zonele comerciale și ușor de instalat. Colecția de mochetă DESSO Fields dă impresia unui material textil țesut manual, făcând orice spațiu cald și confortabil. Paleta modernă constă în 37 de nuanțe diferite și poate fi combinată pentru a obține rezultate unice, ca de exemplu: combinarea tonurilor neutre sau potrivirea culorilor luminoase cu nuanțe de sezon pentru a crea un aspect bogat.

Colecție sugerată

Despre

Instalarea pardoselii Tarkett ModularT 7 LVT și a colecției de mochetă DESSO Fields a creat un spațiu modern, cald și plăcut în clădirea comercială Lift Truck Co.

Designer / Arhitect

Agatina Jordanova Pavlović

Contractant

Opreming DOO

Segment