Clinica veterinară Ohana Vet

Clinica veterinară Ohana Vet

2023 | Bucharest, România

Galerie de imagini

Situată în partea de nord a Bucureștiului, clinica veterinară Ohana Vet veghează asupra sănătății și bunăstării animalelor de companie. Cu accent pe prevenție, îmbunătățirea calității vieții și o specializare în chirurgia ortopedică, clinica oferă servicii de excepție pentru câini și pisici. Pentru a facilita procedurile de rutină și a completa grija pentru animale, clinica pune la dispoziție o gamă variată de produse special concepute, asigurând o experiență plăcută pentru toți. Pardoseala Tarkett din colecția iQ Surface, ce combină armonios durabilitatea cu estetica, creează un mediu sigur și primitor atât pentru blănoșii pacienți, cât și pentru îngrijitorii lor.

Datorită performanței sale de lungă durată, covorul PVC omogen din colecția iQ Surface se dovedește a fi o alegere excelentă nu doar pentru pardoseală, ci și pentru pereți și mobilier. Rezistent la uzură intensă, își va menține aspectul impecabil chiar și după decenii de utilizare constantă. În contextul unei clinici veterinare aglomerate, colecția iQ Surface se remarcă ca fiind soluția ideală.

Colecție sugerată

Despre

Cu o suprafață de 150 de metri pătrați, clinica veterinară Ohana Vet se remarcă prin amenajarea modernă, care include pardoseala Tarkett din colecția iQ Surface.

Designer / Arhitect

Pick Two

Contractant

H&O

Segment