Complex rezidențial Voždove Kapije

Complex rezidențial Voždove Kapije

2019 | Belgrad, Serbia

Galerie de imagini

La doar zece minute distanță de centrul orașului Belgrad și în aproprierea muntelui Avala, complexul rezidențial Voždove Kapije este o excelentă locație pentru cei dornici de liniște și siguranță. 

În timpul construcției complexului, accentul a fost pus pe selectarea celor mai calitative materiale, iar Tarkett a contribuit prin furnizarea unei pardoseli cu excelente performanțe. Parchetul folosit face parte din colecția de lemn Step XL & L. 

Din varietatea de designuri, caracteristică acestei colecții, soluția aleasă pentru complexul rezidențial Voždove Kapije a fost reprezentată de decorul Baron Rustic. Pe lângă designurile aparte, colecția Step este caracterizată prin performanță și durabilitate; realizată dintr-o singură bucată de lemn și protejată datorită lacului Proteco, pardoseala beneficiază de o garanție de 30 de ani, fiind, totodată ușor de curățat și întreținut. 

Parchetul Tarkett este o soluție excelentă pentru amenajări elegante și durabile. 

Colecție sugerată

Despre

În timpul construcției complexului, accentul a fost pus pe selectarea celor mai calitative materiale, iar soluția aleasă a fost pardoseala din lemn Tarkett, caracterizată prin performanțe durabile.

Designer / Arhitect

Mašinoprojekt, Belgrad

Contractant

Eurodom, Belgrad

Segment