Complexul Kopernikus Panorama

Complexul Kopernikus Panorama

2019 | Belgrad, Serbia

Galerie de imagini

Viața modernă necesită necesită spații contemporane și funcționale, unde oamenii se pot simți confortabil. Kopernikus panorama este un excelent spațiu rezidențial, ce se remarcă prin designul calitativ, modern și accentul pus pe funcționalitate.   

Considerând atenția acordată calității construcției, de la fundația clădirii până la cele mai mici detalii de finisaj, parchetul Tarkett a reprezentat un alt element complementar al unei excelente amenajări, prin colecția Step – Oak Baron Sienna

Această colecție de parchet din lemn se remarcă prin aerul sofisticat și elegant oferit spațiului amenajat. Este disponibilă în mai multe nuanțe: de la frumusețea de neînlocuit a lemnului natural, suprafețe obținute prin procesul de colorare, până la designuri realizate prin tehnologia de ultim moment, print digital. 

Parchetul multistratificat Tarkett produs dintr-o bucată de lemn și supus unui tratament unic de protecție cu lac Proteco, fiind ușor de instalat și întreținut, vă ajută să economisiți bani și timp, alocați procesului de mentenanță. Colecția Step oferă o garanție de 30 de ani, fiind o alegere excelentă și de lungă durată pentru amenajarea spațiului tău. 

Decorarea interioară a unui spațiu de locuit este o reflectare a stilului personal, iar culorile și designurile alese pot influența starea de spirit a unei persoane. Astfel, este importantă alegerea unor materiale de înaltă calitate și, totodată, cu un excelent aspect vizual. 

Puteți găsi mai multe informații despre pardoselile Tarkett, cât și recomandări pentru decorarea spațiilor interioare de locuit, chiar aici

Colecție sugerată

Despre

Kopernikus panorama se remarcă prin designul calitativ și modern, dar și atenția acordată calității, astfel soluția ideală a fost colecția de parchet din lemn - Step L & XL.

Contractant

WD Concord West, Belgrade

Segment

Categorie produs