Complexul Kula Trešnjin

Complexul Kula Trešnjin

2019 | Belgrad, Serbia

Galerie de imagini

Complexul Kula Trešnjin este situat într-o zonă exclusivistă a Belgradului și se remarcă printr-o vedere panoramică asupra cetății Kalemegdan și a turnului Gardoš. În timpul construcției acestui spațiu s-a acordat o atenție special procesului de alegerea a celei mai înalt calitative pardoseli. Astfel, colecția de parchet din lemn Step s-a dovedit a fi cea mai potrivită soluție. 

Decorul ales din colecția Step, Oak Baron Sienna, împreună cu investitorii, a fost special dezvoltat pentru acest proiect, în ceea dimensiunile plăcilor și selecția materiilor prime. 

Disponibilitatea unei colecții în diverse designuri sau aerul sofisticat al anumitor modele se evidențiază drept un aport esențial în procesul de alegere a celei mai bune soluții. Parchetul de lemn din colecția Step îndeplinește această caracteristică și totodată este pus în valoare prin rezistența la trafic, zgârieturi și pete, fiind ușor de întreținut, simplu de instalat și un excelent finisaj pentru o amenajare caldă, plină de eleganță și confort.  

Parchetul Tarkett se remarcă drept o ideală selecție de pardoseală pentru amenajarea unor spații elegante și confortabile. 

Fiind ușor de instalat și întreținut, parchetul multistratificat Tarkett produs dintr-o bucată de lemn și supus unui tratament unic de protecție cu lac Proteco, vă ajută să economisiți bani și timp alocați procesului de mentenanță. Este disponibil într-o extinsă varietate de designuri, definite atât prin diferite nuanțe de lemn natural sau supus procesului de colorare, cât și prin tehnologia modernă de print digital. 

Colecție sugerată

Despre

Complexul Kula Trešnjin este situat într-o zonă exclusivistă a Belgradului. Decorul ales din colecția Step, Oak Baron Sienna, împreună cu investitorii, a fost special dezvoltat pentru acest proiect.

Contractant

Eurodom, Belgrade

Segment

Categorie produs