Crează-ți propriul design, prin serviciul de personalizare a pardoselii Floorcraft, cu plăci în formate hexagonale

Crează-ți propriul design, prin serviciul de personalizare a pardoselii Floorcraft, cu plăci în formate hexagonale

Caracterizat prin eleganță și complexitate, serviciul nostru de personalizare a pardoselii - Floorcraft, impresionează printr-o tehnologie de ultimă generație, creând posibilitatea obținerii unui design unic, evidențiat prin măiestria experienței îndelungate în design. Tăiate printr-o tehnică specializată - sonic cut - bucățile de pardoseală sunt apoi asamblate conform designului, fiind ținute laolaltă de un film adeziv, pentru o instalare mai ușoară, urmând a fi îndepărtat după finalizarea montajului.  Acest serviciu de personalizare a pardoselii este compatibil cu materiale de pardoseală, precum, LVT, linoleum, covor PVC omogen sau eterogen, rezultând soluții inedite, pentru pardoseala ta. 

Descoperă potențialul nemărginit al serviciului Floorcraft, fundamentat pe baza imaginației și creativității, oferind posibilități nelimitate de amenajare printr-un joc simplu al formelor și culorilor. 

 

Celebrează măiestria designului

Floorcraft pune bazele unei nou canal avangardist, combinând tehnicile meștesugului cu originalitatea influențelor moderne, pentru a obține texturi moderne sau tradiționale, creând designuri unice. 

Pune-ți în practică ideile creative

Te ajutăm să dai formă ideilor tale creative!

Conceput pentru a întâlni viziunea ta, serviciul nostru Floorcraft te ajută pas cu pas să creezi designul dorit, punând un accent deosebit asupra detaliilor de finisare, pentru o amenjare unică. Toate designurile pot fi scalate conform zonei amenajate, astfel nu există limite în obținerea amenajării mult dorite. 
 

Descoperă mai multe idei inspiraționale

Floorcraft îți asigură o bază inspirațională cu formate predefinite. Alege formatul dorit, materialul și culorile potrivite pentru a da viață amenajării tale, îndrumat de echipa noastră de designeri Floorcraft. 
 

Galerie de imagini