Design

Design

Înfrumusețarea interioarelor

Cei 60 de proiectanți din cele patru centre regionale sunt dedicați transformării spațiilor cu idei noi de pardoseală, deoarece consideră că pardoselile noastre pot îmbunătăți calitatea vieții prin înfrumusețarea interioarelor, oferind confort și contribuind la un mediu sigur și curat.

Pardoseala este noul loc de joacă

Pardoseala este noul loc de joacă cu posibilități nelimitate de design pentru plăcile de vinil prin iD Inspiration și pentru grinzi. Disponibile în diferite dimensiuni, forme și sute de culori, ele pot fi amestecate și potrivite pentru stiluri personalizate. Avansând ideea că pardoselile sunt materiale cu puternic efect decorativ , în special cu aplicații comerciale, designerii noștri au adoptat o abordare jucăușă pentru a crea interioare pornind de la pardoseală. 

Pentru inspirație, vizitați mini site-ul nostru interactiv PARDOSEALA ESTE NOUL LOC DE JOACĂ sau priviți colecțiile LUXURY VINYL TILES.

Floorcraft pentru pardoseli din vinil

Personalizarea atinge un nou nivel cu serviciul FLOORCRAFT DESIGN. Designerii noștri de pardoseli și mașinile de înaltă precizie de tăiere cu ultrasunete pot face minuni cu orice fel de pardoseală din catalogul nostru: adăugarea unui logo în mijlocul unei recepții, inscripționarea semnelor de ghidaj, pentru a îmbunătăți accesibilitatea sau pur și simplu exprimarea creativității, este posibilă și ușoară. Serviciul a fost gândit pentru a ușura viața clienților noștri: odată ce modelul este tăiat, piesele sunt preasamblate și lipite între ele pentru o potrivire perfectă.

Covoare cu modele personalizate

Dalele noastre de mochetă Desso, mochetă in forme mari sau mici pot fi complet personalizate. Designerii noştri vă ajută să creați culori și dimensiuni specifice pentru designul dumneavoastră. De asemenea, vă propun un instrument online, numit  "Creați-vă propriul AirMaster®", care vă ajută să creaţi o combinație de culori şi să obțineţi o imagine rapidă a designului dumneavoastră în diverse medii. Cu o selecție de șase culori de fundal și până la cinci linii de accent de culoare dintr-o colecție de 16 decoruri, există peste 6 milioane de posibilități.

Obţineţi maximumul din culori

Astăzi, varietatea mare de modele de pardoseli oferă multe opțiuni de culori, structuri și efecte vizuale. Estetica pardoselilor intră într-o relație emoțională cu oamenii. De exemplu, identificarea și curiozitatea sunt factori de prelungire și activare a vieții bolnavilor care trăiesc într-un mediu propice vindecării.

O parsoseală placută oferă oamenilor calm, contribuind astfel la un sentiment pozitiv. Stimulează şi oferă confort și evocă alte senzații, mai ales în combinație cu lumina și sunetul. Designul pardoselii poate ajuta oamenii să se calmeze, să se concentreze, să se orienteze, să se distreze sau să se miște liber.

Designerii departamentului nostru de tendințe, care lucrează cu specialiști în domeniu și psihologi, au studiat aceste influențe în diverse regiuni pentru a dezvolta modele și culori adecvate. Toate aceste cunoștințe au fost cuprinse în diverse ghiduri pentru a ajuta designerii să aleagă soluția potrivită pentru utilizări specifice, cum ar fi spitale, centre pentru bolnavii de Alzheimer, instituţii de învăţământ.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre studiile noastre asupra culorilor, nu ezitați să ne contactați.