Floorcraft Design Service, un serviciu de design dedicat

Serviciul nostru de design personalizat oferă clienților posibilități de personalizare a pardoselilor în colaborare cu echipele noastre de design. Prin acest serviciu, clienții se pot implica in procesul de creație, pentru a da viață proiectelor personale.

Odată ce decorul a fost decis, acesta este codificat digitalizat și trimis către serviciul de tăiere. Modelel vor fi preasamblate, așa că nu necesită aptitudini de montaj deosebite.

Iată etapele procesului creativ odată ce:

1.    Design: Ne puteți trimite un logo de companie, grafică sau model sau să alegeți din catalogul nostru cu modele existente. Oferim suport cu echipe dedicate pentru a crea decoruri originale, unicat. De asemenea vă ajutăm in alegerea materialelor.

2.    Așezare: Folosind programe de computer, echipele noastre vă pun la dispoziție planul de instalare pentru a vă ajuta la instalare, pentru a vizualiza rezultatul final și pentru a detalia instrucțiunile de tăiere.

3.    Tăierea: este efectuată cu mașini de tăiere cu ultrasunete, de mare precizie, din materialele alese de dumneavoastră.

4.    Preasamblare: Echipele noastre așază bucățile în module ușor de montat, pe un suport de bandă adezivă transparentă ce se va dezlipi după montajul final

Instalarea: Podeaua dumneavoastră personalizată este gata de montaj.