Floorcraft Design - Servicii artizanale personalizate
Floorcraft Design - Servicii artizanale personalizate

Floorcraft Design Service, un serviciu de design dedicat

Serviciul nostru de design personalizat oferă clienților posibilități de personalizare a pardoselilor în colaborare cu echipele noastre de design. Prin acest serviciu, clienții se pot implica în procesul de creație, pentru a da viață proiectelor personale.

Odată ce decorul a fost decis, acesta este codificat digitalizat și trimis către serviciul de tăiere. Modelele vor fi preasamblate, așa că nu necesită aptitudini de montaj deosebite.

Iată etapele procesului creativ:

1.    Design: Echipele noastre de design vă oferă suport în crearea celor mai originale decoruri și, totodată, vă ajută în alegerea materialelor. Ne puteți trimite grafica sau model dorit ori puteți alege din catalogul nostru cu modele deja existente.

2.    Așezare: Folosind soft-uri performante, echipele de design vă pun la dispoziție planul de instalare, pentru a ușura acest proces și totodată pentru a vă oferi toate instrucțiunile necesare. Astfel, veți putea vizualiza rezultatul final. 

3.    Tăierea: Este realizată de mașini de tăiere cu ultrasunete de ultimă performanță și înaltă precizie.

4.    Preasamblare: Echipele noastre vor așeza bucățile în module ușor de montat, pe un suport de bandă adezivă transparentă ce se va dezlipi după montajul final.

5.    Instalarea: Pardoseala dumneavoastră personalizată este gata de montaj.