Desso Icons mochetă direcțională în dale

Desso Icons mochetă direcțională în dale

Considerând reducerea la nivel mondial a restricțiile COVID-19, companiile își organizează activitățile comerciale în funcție de reglementările locale, aplicând toate măsurile necesare pentru a păstra sănătatea și siguranța clienților, partenerilor de afaceri și angajaților.

Sprijinind derularea activității companiilor, în conformitate cu principiile de sănătate și siguranță, Tarkett oferă colecția de mochetă direcțională în dale DESSO® Icons, drept o soluție evidențiată prin designul eficient - o săgeată, în nuanțe de negru și galben, ce poate fi orientată conform nevoii, indicându-se sensul dorit.

Aveți grijă de partenerii și angajații dvs, asigurându-vă de siguranța spațiului prin înlocuirea rapidă și ușoară a dalelor de mochetă. Datorită colecției DESSO Icons beneficiați de o soluție flexibilă, simplă și rentabilă, pentru o ghidare sigură a vizitatorilor dvs.

  • Nuanțele puternice de galben și negru se evidențiază drept un mod vizual de amintire clar și ferm, pentru deplasarea în siguranță în orice spațiu.
  • O singură dală, opțiuni direcționale multiple: Zona centrală a dalei este complet modulară , putând fi ușor poziționată în orice direcție! 
  • Dacă este necesar, o dală existentă (50x50cm) se poate îndepărta cu ușurință și înlocui cu dalele DESSO Icons. Simplu și rentabil! 
  • Colecție evidențiată prin utilizarea culorilor specifice signalisticii  de siguranță: O combinație de galben (5420) și negru (9991) a colecției DESSO Essence. Alte combinații de culori și însemnări sunt disponibile doar prin comandă specială. 
  • Soluție sustenabilă: În mod implicit, fiecare cutie conține o combinație de două culori (ex: bază de culoare galbenă cu un cerc negru și bază de culoare neagră cu un cerc galben). Așadar, conform cu principiile sustenabilității, producerea acestor modele nu implică generarea de deșeuri prin tăiere. 
  • Livrare: Expres.