DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton

2021 | Bruxelles, Belgium

Galerie de imagini

DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.

Tarkett a fost selectat să furnizeze pardoseli pentru acest hotel de lux, datorită experienței sale în crearea de designuri și formate unice. În zonele publice ale hotelului se află pardoseli Tarkett în stil art deco, realizate la comandă, din colecția iD Inspiration. Pe holuri a fost montată mochetă comercială în rolă, personalizată, din colecția DESSO Axminster.
 

Tarkett a încurajat conducerea hotelului DoubleTree by Hilton Bruxelles să contribuie la economia circulară prin reciclarea mochetei uzate – au fost colectate 20.690 de kilograme, aproximativ 8.200 de metri pătrați. În plus, hotelul returnează în fabrică resturile din pardoseala LVT pentru a fi reciclate și reutilizate în programul Tarkett ReStart, asigurându-se astfel că orice material uzat sau rămas în urma montării, este colectat și reciclat.
 

DoubleTree by Hilton Bruxelles arată clar că sustenabilitatea este la fel de importantă ca și ospitalitatea.

 

Făcând alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă.
Tarkett Human-Conscious DesignTM.

 

Colecții sugerate

Despre

Descoperă aspectul hotelului DoubleTree by Hilton Brussels, în urma renovării, folosind pardoseli Tarkett, din colecțiile ID Inspiration și DESSO Axminster.

Proprietarul clădirii

Pandox

Segment

Categorie produs