Hotel Emrović Raj - Novi Pazar Spa

Hotel Emrović Raj - Novi Pazar Spa

2018 | Novi Pazar, Serbia

Galerie de imagini

Hotelul Emrović Raj prezintă cu succes o atmosferă unică, definită drept o combinație între tradițional și modern. 

Parchetul Step Oak Baron, o pardoseală cu o performanță remarcabilă și de lungă durată, a fost instalat în camerele și restaurantul hotelului. 

Colecția Step de parchet de lemn se evidențiază printr-o excelentă rezistență la zgârieturi și uzură, datorită beneficiilor oferite de lacul Proteco, aspect ce salvează timpul și banii investiți în mentenanță. Totodată, datorită suprafeței netede a parchetului, obținută prin sistemul simplu de instalare T-Lock, curățarea pardoselii va fi și mai ușoară. 

Suntem încântați că Hotelul Emrović Raj recunoaște calitatea pardoselilor noastre, decizând astfel își trateze oaspeții la cele mai înalte standarde, oferindu-le o experiență unică pe timpul șederii lor, deoarece nu există sentiment mai autentic decât confortul lemnului natural resimțit sub propriile tălpi. 

Colecție sugerată

Despre

Încântată de calitatea produselor noastre, conducerea hotelului a decis să își trateze oaspeții la cele mai înalte standarde, oferindu-le o experiență unică prin instalarea parchetului Step Oak Baron.

Segment

Categorie produs