Hotel Prestige

Hotel Prestige

2023 | Suceava, România

Galerie de imagini

Rafinament în fiecare detaliu

Hotelul Prestige este un loc deosebit și elegant, care îmbină perfect istoria și stilul modern. Situat în inima Bucovinei, hotelul oferă o experiență unică și autentică, caracterizată prin design-ul rafinat și serviciile impecabile. Camerele spațioase și elegante, restaurantul cu feluri de mâncare inspirate din bucătăria internațională, sălile de nunți, spațiile verzi amenajate cu gust și un lounge cu tavan iluminat ca un cer înstelat, sunt decorate în stilul emblematic Art Deco. Datorită elementelor sale moderne, Hotelul Prestige propune o combinație unică de eleganță, farmec și stil.

O experiență memorabilă pentru oaspeți

Descoperă eleganța atemporală a camerelor, perfect completate de pardoseala Tarkett din colecția Desso Grezzo. Inspirată de frumusețea naturală și pură a peisajelor stâncoase, colecția oferă 12 culori unice. De la nuanțe reci de beton până la tonuri calde de verde și maro teracotă, este ideală pentru a crea un decor rafinat în diverse spații.
 

Colecție sugerată

Despre

Hotelul Prestige și-a completat perfect echilibrul între confort și sofisticare prin instalarea dalelor de mochetă DESSO Grezzo pe o suprafață de 4000 de metri pătrați.

Contractant

H&O

Segment

Categorie produs