iD Click Ultimate, colecția de pardoseli LVT cu rezistență sporită

iD Click Ultimate, colecția de pardoseli LVT cu rezistență sporită

iD Click Ultimate se reinventează prin 21 noi designuri, 5 noi formate, o mai bună rezistență la trafic și încărcături, evidențiindu-se drept cea mai performantă soluție de pardoseli rigide. Alegând iD Click Ultimate veți avea parte de o instalare perfectă într-un timp scurt, satisfăcând cu ușurință chiar și cele mai exigente cerințe. 

Rezistență la trafic intens

Soluția ideală pentru spațiile mari cu trafic intens, tehnologia RCC a colecției iD Click Ultimate oferă cele mai înalte performanțe de pe piață (2000Kg/m3), astfel se evidențiză prin cea mai mare rezistență la indentare, uzură și rulare a echipamentelor grele de până la 800Kg*. Tratamentul Ultimate PUR aplicat stratului de suprafață ușurează procesul de mentenanță. 

*800 kg indică valoarea stratului nostru de uzură 0.70.
Stratul de uzură de 0.55 poate suporta o greutate de 500 kg a echipamentelor grele.

Renovare rapidă

iD Click Ultimate este o soluție rapidă de reamenajare, ce nu afectează activitatea zilnică a afacerii tale. Tehnologia noului sistem de instalare I4F® Click4U Click permite instalarea rapidă, fără a necesita un proces de pregătire* a pardoselii, lipire și uscare. 
Totodată, dalele de LVT iD Click Ultimate pot fi instalate direct peste ceramică și majoritatea pardoselilor existente, aspect ce evidențiază această colecție ca fiind ideală pentru orice proiect de reamenajare, chiar și pentru zonele cu trafic intens.  


*Fiecare proiect este unic, astfel recomandăm verificarea, în prealabil, a ghidului nostru de instalare. 

Izolare fonică performantă

iD Click Ultimate este o colecție de dale LVT, special concepută pentru a oferire confort, chiar și din punct de vedere acustic, printr-o tehnologie de izolare fonică de ultimă generație. Suportul său acustic exclusiv permite o absorție a sunetului de până la 19 dB și asigură o intensitate minimă a zgomotului de trafic, comparativ cu alte soluții din categoria pardoselii rigide.  

Colecție sugerată