ID CLICK ULTIMATE: PARDOSELI RAPIDE, ESTETICE ȘI REZISTENTE

ID CLICK ULTIMATE: PARDOSELI RAPIDE, ESTETICE ȘI REZISTENTE

Hotelurile, restaurantele și magazinele sunt spații foarte aglomerate, unde pașii și mișcările repetate pun pardoseala constant la încercare. Atunci când este nevoie de renovare, aceste spații pot fi sfidătoare, întrucât procesul de renovare trebuie să fie cât mai scurt posibil pentru a nu întrerupe activitatea de zi cu zi. 

Noua colecție de plăci LVT Tarkett, numită iD Click Ultimate, reprezintă  soluția optimă de pardoseli pentru aceste spații aglomerate. Noul sistem de instalare al colecției, Click și structura foarte robustă o fac potrivită îndeosebi pentru renovări, întrucât se instalează ușor și rapid pe orice substrat*, minimizând astfel consecințele întreruperii activităților. În plus, colecția iD Click Ultimate a fost special concepută pentru a fi rezistentă la șocuri repetate și zgomot. Toate aceste caracteristici fac ca iD Click Ultimate să fie soluția ideală de pardoseli în spații, precum magazine, hoteluri și restaurante.
*se poate instala direct pe plăci ceramice și pe majoritatea substraturilor existente

Rezistentă la șocuri

Rezistența la șocuri evidențiază faptul că iD Click Ultimate este o pardoseală din vinil extrem de robustă și ideală pentru condiții grele. Este o pardoseală de clasă 34 și, prin urmare, poate fi folosită în zonele cu trafic intens. Pardoselile iD Click Ultimate sunt foarte rezistente la orice fel de șocuri datorită inovației Rigid Composite Core, în combinație cu tratamentul de suprafață PUR.

Rezistentă la zgomot

Pardoselile iD Click Ultimate sunt pardoseli acustice datorită Tehnologiei incorporate SoundBlock, care reduce zgomotul și atenuează nivelul sunetului în încăperi și între etaje cu până la 19dB. Acest lucru face ca pardoselile iD Click Ultimate să fie deosebit de potrivite în hoteluri, unde liniștea este esențială pentru clienți sau în restaurante, unde confortul unei cine poate fi compromis din cauza zgomotului ambiental. Nu este nevoie să adăugați niciun fel de izolație acustică, întrucât aceasta este deja integrată în pardoseală, economisind astfel timp de instalare și costuri la toate proiectele.

Rezistentă la apă

iD Click Ultimate este o pardoseală 100% rezistentă la apă* și, prin urmare, potrivită pentru orice spațiu, inclusiv în cazul în care se varsă apa în mod regulat, așa cum se întâmplă, de exemplu, în băi, bucătării, lobby-urile hotelurilor sau intrările magazinelor.
*atunci când este instalată conform instrucțiunilor de instalare

Galerie de imagini

Colecție sugerată