ÎMBINAȚI CULORI ȘI FORME CU NOUA COLECȚIE PERSONALIZABILĂ LVT - ID MIXONOMI

ÎMBINAȚI CULORI ȘI FORME CU NOUA COLECȚIE PERSONALIZABILĂ LVT - ID MIXONOMI

Noua colecție modulară de plăci de vinil de la Tarkett, iD Mixonomi,  permite îmbinarea și asortarea diferitelor culori și forme pentru a proiecta propriile dumneavoastră pardoseli personalizate și pentru a obține efectul de design interior dorit. Modelele de pardoseli modulare realizate la comandă contribuie la crearea unei experiențe diferențiate a clienților, precum și la o identitate puternică a mărcii. Colecția iD Mixonomi este personalizabilă datorită configuratorului online, un instrument web dedicat și gratuit ce oferă suport în procesul de creare a propriei dumneavoastră pardoseli. Colecția a fost onorată cu premiul internațional Red Dot Award 2017: Product Design.
 

Îmbinați culori și forme

33 de culori, 7 forme, 5 palete de culori. Opțiunile sunt aproape infinite și se pot potrivi oricărui spațiu. Formele inspirate de hexagonul în tendințe pot fi combinate pentru a crea modele simple sau sofisticate, potrivite oricărei atmosfere. Tarkett a colaborat cu Peclers, o renumită agenție pariziană de design, pentru a crea cele 33 de nuanțe și 5 palete de culori ale colecției:

  • Nuanțe închise pentru spații elegante și luxoase;
  • Nuanțe neutre pentru interioare confortabile și comode;
  • Nuanțe calde, elegante, pentru o atmosferă șic și exotică;
  • Nuanțe pastelate delicate pentru un aspect gourmet, proaspăt și fermecător;
  • Nuanțe primare pentru interioare vesele și îndrăznețe.
     

Personalizarea simplificată

Configuratorul iD Mixonomi este un instrument web  gratuit care ajută la combinarea formelor și culorilor colecției și la crearea modelelor personalizate pentru pardoselile din vinil. După ce ați creat modelul, îl puteți vizualiza într-o cameră la alegere, descărcați imaginea sau fișierul CAD, pentru a plasa o comandă.

Onorat cu premiul Red Dot 2017: Design de produs

Premiul Red Dot este unul dintre cele mai respectate premii din industria de design, precum și un indicator de calitate pentru design și inovare. Colecția modulară de pardoseli din vinil de lux iD Mixonomi a câștigat premiul Red Dot pentru design de produs în 2017, datorită abordării sale inovatoare în design și a posibilităților creative oferite de produs.

Juriul independent internațional "Red Dot Award" a declarat că "varietatea, expresivitatea și creativitatea sunt semnul distinctiv al plăcilor modulare de pardoseală din gama iD Mixonomi, oferind camerelor o atmosferă unică, grație stilului lor sofisticat".

Galerie de imagini