Inovare

Inovare

Inovăm pentru pardoselile viitorului

Cei 180 de cercetatori din 24 de laboratoare din intreaga lume lucreaza zilnic pentru a oferi clientilor nostri cele mai valoroase solutii si servicii. Scopul lor este de a crea spații de locuit plăcute, care să fie ecologice, personalizabile, conectate și interactive.

Inovăm pentru oameni și planetă

Aplicarea principiilor proiectării ”circulare”, bazate pe abordarea Cradle to Cradle®, a adus o schimbare de mentalitate, de la utilizarea unică și eliminarea resurselor la o utilizare repetată a resurselor, modificând profund modul în care concepem și producem produsele noastre.

Există o nevoie constantă de inovare, pentru a face față ambițiilor noastre ecologice și pentru a ne conforma cerințelor de reglementare tot mai stricte, menținând în același timp calitatea produselor noastre. Suntem mândri să spunem că obținem adesea recunoașterea industriei pentru stabilirea standardelor ecologice și deschiderea drumului în industria de pardoseli.

PRINTRE ECO-INOVATIILE NOASTRE SE NUMĂRĂ:

  • Prima pardoseală din vinil fără ftalați de pe piață
  • Primul producător de mocheta modulara care a obținut certificarea de nivel Cradle to Cradle® Gold pentru gama noastră de produse Desso
  • Primul producător de linoleum care a obținut certificarea Cradle to Cradle® Gold cu linoleum Veneto Essenza
  • Singura gamă de pardoseli din vinil de pe piață care a obținute certificarea Cradle to Cradle™ Gold, cu iQ One
  • Toate podelele noastre mențin emisii scăzute de VOC, mult sub standardele UE (valori individuale afișate pe specificațiile tuturor produselor)
     

Inovăm pentru a vă ajuta să creați spații unice

Transformarea spațiilor cu idei noi de pardoseală poate îmbunătăți calitatea vieții, înfrumusețând interioarele, oferind confort și contribuind la bunăstarea locuitorilor. Acest lucru poate fi realizat prin dezvoltarea de noi tehnici și materiale de producție, mai multe culori și texturi sau prin oferirea unei flexibilități mai mari pentru personalizare sau pur și simplu personalizare.

INOVATII TEHNICE
Cele mai recente inovații tehnice pentru rolele de vinil includ prima gravare mecanică ce oferă redarea cea mai realistă a lemnului, cele mai mari suprafețe cu modele nerepetitive de pe piață și efectul lung al plăcilor, care se înscrie în tendințele actuale ale pardoselilor din lemn.

PERSONALIZARE
Lucrând cu forme, culori, materiale, echipele noastre de inovație și design au lucrat pentru a oferi o abordare jucăușă pentru proiectarea unei pardoseli, prin mixarea și asortarea diverselor materiale, dale pvc , covor pvc, mochetă și asa mai departe. Diferitele opțiuni sunt compatibile și ușor de asamblat, astfel încât pardoseala devine noul loc de joacă.

MODIFICĂRI PERSONALIZATE
Pentru a adapta abordările creative ale designerului și nevoile de branding ale clienților noștri, ne-am imaginat modalități de a ușura personalizarea. Oferim mai multe servicii suportate de aplicațiile digitale pentru a transpune imaginația pe pardoseală: creați un logo sau o pardoseală unică personalizată cu designerul nostru Floorcraft si benficiati de taierea cu ultrasunete de mare precizie a pardoselilor noastre de vinil sau utilizați aplicația online de la Desso pentru a vă personaliza covorul AirMaster®.

Inovație pentru a vă conecta la pardoselile noastre

Suprafețele conectate revoluționează potențialul pardoselii și relația acesteia cu utilizatorii. Inovațiile noastre interactive pentru suprafețe au transpus în realitate sistemul FloorInMotion, care detectează căderi, ieșiri sau intrări, pentru pacienții din centre medicale și cămine pentru vârstnici și soluția Luminous Carpets™, care combină covorul fosforescent cu iluminare cu LED pentru a afișa grafice și cuvinte prin activare tactilă cu ajutorul unei tablete sau al unui smartphone.