Inspiratie pentru decoruri de design HoReCa

Inspirație pentru amenajarea locațiilor din segmentul HoReCa

Lasă-te inspirat!

La Tarkett, înțelegem importanța excelenței în design. Începând de la hotelurile de lux, la restaurante și pub-uri - crearea experienței perfecte pentru oaspeți începe cu designul interior. Fiecare proiect are povestea sa unică, setând atmosfera de la primul pas făcut în încăpere. 

Explorați ultimele tendințe de mai jos, cu scopul de a găsi inspirația necesară pentru următoarele proiecte. Echipa noastră de designeri transpune elemente subtile în decoruri unice de mochetă.

Sunteți gata să vă creați propriul design personalizat de mochetă? Colecțiile noastre DESSO Axminster, DESSO Axminster Sculpt și DESSO Gravure sunt complet personalizabile, iar echipa noastră de experți este aici pentru a vă sprijini la fiecare pas.

Inspirație din natură

Include elemente naturale în amenajările din segmentul HoReCa și oferă clienților refugiul reconfortant pe care aceștia și-l doresc. Odată cu creșterea cererii de experiențe wellness și îngrijire personală în cadrul HoReCa, alinierea decorului interior cu elementele naturale este esențială. S-a dovedit că folosirea materialelor inspirate din natură stimulează bunăstarea, iar includerea efectelor naturale în designul pardoselilor ne va ajuta să ne reconectăm cu mediul exterior.

Hospitality carpet Design inspiration moodboard inspiration

Pastel grafic

Într-o lume dinamică, tonurile pastelate sunt cheia pentru a crea o experiență liniștitoare și regeneratoare. Observați cum se pot folosi culorile și formele fluide pentru implementarea acestei palete cromatice optimiste și creative în proiecte. 

Tarkett Graphic Pastel Inspirational Moodboard

Explorați următoarele colecții

DESSO Axminster

Mocheta DESSO din colecția Axminster oferă posibilități nelimitate de design.

DESSO Axminster Sculpt

Axminster Sculpt oferă un design nemaîntâlnit, de o profunzime organică structurată, nemaivăzută în colectia Axminster.

DESSO Gravure

Descoperă posibilități nemărginite de design ale rolelor de mochetă, disponibile prin tehnica noastră de personalizare prin imprimare – Gravure.