Inspirație de design cu efecte de culoare pentru mochete personalizate.

Designul mochetei: inspirație pentru segmentul HoReCa

Găsește-ți inspirația!


La Tarkett, înțelegem importanța excelenței în design. De la hoteluri de lux la restaurante și baruri, crearea experienței perfecte pentru oaspeți începe cu designul interior. Fiecare proiect își spune propria poveste unică, stabilind atmosfera din momentul în care pășești înăuntru.

Descoperă ultimele tendințe pentru a găsi inspirație pentru următorul tău proiect. Află cum echipa noastră dedicată de designeri transformă sugestii simple de design în creații de mochetă cu totul remarcabile, alese cu grijă pentru tine.

Textură

Apreciază frumusețea conexiunii cu natura. Prin îmbinarea unei palete de culori inspirată din tonurile pământii, cu o varietate de nuanțe și texturi, se evidențiază elementele unice ale naturii: de la argilă texturată, la piatră. Acordând o atenție deosebită detaliilor mici, dispui de toate resursele pentru a crea un colț de paradis.

 

Design de mochetă inspirat de culorile și frumusețea naturii.

Puterea culorilor

Experimentează adevărata putere a culorii cu paleta noastră cuprinzătoare - o explozie vie și vibrantă de nuanțe puternice, dar complementare, care vor insufla imediat personalitate unei încăperi. Inspirându-se din tehnica "colour blocking" și fluiditate abstractă, aceste decoruri oferă o libertate creativă totală, încurajând gândirea inovatoare. De ce să te limitezi la nuanțe de gri când ai la îndemână posibilități de design infinite?


 

Inspirație în Design din Nuanțe Vibrante pentru Mochete Personalizate în Segmentul HoReCa.

Design în tonuri pastelate

Într-o lume mereu conectată la tehnologie, tonurile pastelate sunt esențiale pentru a crea o experiență ospitalieră relaxantă. Descoperă cum să folosești culori uniforme și forme fluide pentru a integra această paletă de culori optimistă în următorul tău proiect de design interior.


 

Tarkett Graphic Pastel Inspirational Moodboard

Esența naturii

Integrarea elementelor naturale în designul mochetelor dedicate segmentului HoReCa oferă clienților un refugiu relaxant pe care aceștia îl caută. Având în vedere cererea în creștere pentru experiențe de wellness și auto-îngrijire, este esențial ca decorul interior să fie în armonie cu natura. Includerea acestor efecte în designul mochetei ne ajută să ne reconectăm cu mediul înconjurător.


 


 

Hospitality carpet Design inspiration moodboard inspiration

Descoperă colecțiile noastre de mochete personalizabile

Colecțiile noastre de mochete DESSO Axminster, DESSO Axminster Sculpt și DESSO Gravure sunt complet personalizabile, iar echipa noastră de experți este aici pentru a vă sprijini la fiecare pas.

DESSO Axminster

Tehnologia noastră de țesut Axminster este cunoscută pentru frumusețea sa remarcabilă, precum și pentru capacitatea de a reda tipuri de design complexe, clar definite, asigurând în același timp durabilitate pe termen lung.

DESSO Axminster Sculpt

Axminster Sculpt oferă un design nemaîntâlnit, de o profunzime organică structurată, creând un efect cu adevărat unic pentru cea mai deosebită experiență de lux.

DESSO Gravure

Descoperă o libertate fără precedent în designul de mochetă cu mocheta noastră imprimată Gravure, realizată la comandă. Adăugând o culoare remarcabilă și claritate în design, prin utilizarea tehnologiilor de imprimare.