Instalarea pardoselilor

Instalarea pardoselilor

Instalarea parchetului din lemn

Parchetul multistratificat este livrat sub formă de plăci și îl puteți instala imediat după cumpărare. Poate fi instalat prin lipire sau prin sistem click. Folosind sistemul T-lock de ultimă generație, obțineți o  instalare ușoară și îmbinări puternice, sigure și aproape invizibile. Este posibilă instalarea parchetului Tarkett numai pe straturi suport stabile, fără praf, fisuri, denivelări sau alte deteriorări.

Instalarea parchetului laminat

Datorită sistemului unic de prindere a plăcilor de laminat, instalarea este foarte ușoară. Luați partea lungă a scândurii, așezați-o și conectați-o cu altă placă. Conexiunea a fost făcută când auziți un "clic"! 

Deoarece aceasta este o instalație flotantă, laminatul poate fi așezat pe suprafețe din covor PVC, parchet, alt strat de laminat sau gresie. Tarkett recomandă așezarea longitudinală a plăcilor, în funcție de direcția principală în care vor fi privite și de sursa principală de lumină.
 

Instrucțiuni de instalare

Aveți nevoie de instrucțiuni speciale de instalare? Căutați documentul Instrucțiuni de instalare în centrul de documentare, prin căutarea produsului sau a numelui colecției.
Aici puteți găsi instrucțiuni pentru instalarea linoleumului, a covorului PVC comercial, a pardoselilor sportive, a parchetului și a laminatului: