Instruire pentru montarea pardoselilor

Instruire pentru montarea pardoselilor

Cursurile profesionale de instruire pentru montarea pardoselilor se desfășoară la Academia Tarkett, un centru educațional și de formare situat în Bačka Palanka, care cuprinde o suprafață de peste 1000 m2. 
Centrul de formare este situat în imediata vecinătate a halelor de producție Tarkett doo, unde se produce parchet, PVC, covoare și mochete, astfel încât veți avea ocazia să vizitați fabrica de producție, dar și să vă familiarizați cu o gamă largă de produse Tarkett și cu inovațiile expuse în showroomul din Academia Tarkett. 


Produsele devin din ce în ce mai complexe, iar montarea lor din ce în ce mai precisă. Centrele de formare reprezintă un avantaj competitiv important datorită faptului că vă vor permite să vă îmbunătățiți competențele și să vă reîmprospătați cunoștințele. Fiți deschiși la noi posibilități și instruiți-vă cu privire la noile sisteme de pardoseli și tehnici de montare. 

PRACTICA

Managerii de produs împreună cu managerul Academiei Tarkett vor realiza o instruire dinamică și interactivă, care reprezintă o combinație între aspectele teoretice și practice ale cursurilor de formare. Managerul Academiei Tarkett va demonstra operațiunile pas cu pas și va oferi sfaturi practice, în timp ce managerii de produs vor prezenta produsele și de asemenea, aceștia vor răspunde la întrebările cu privire la soluțiile de pardoselil și tapet: standarde și clasificări, întreținere, adezivi, recondiționare, sudură, finisare și multe altele.


Academia Tarkett din Bačka Palanka se diferențiază de alte cursuri și evenimente similare prin faptul că îmbină cursurile de înaltă calitate cu practica obligatorie. Academia Tarkett dispune de 10 cabine de lucru destinate instruirii practice în unitate pentru montare, sudură și alte activități. Veți avea ocazia să lucrați într-un spațiu în care se află o scară, diferite colțuri, stâlpi și veți exersa sudarea, precum și instalarea în zone umede și montarea pe perete. În cadrul Academiei sunt disponibile suprafețe mai vaste pentru montarea rolelor mai mari de pardoseli.

Formarea profesională axată pe tehnicile de montare și întreținere este destinată firmelor de montaj, serviciilor tehnice, antreprenorilor și firmelor care se ocupă cu întreținerea profesională a clădirilor.
Dacă doriți să învățați sau să vă îmbunătățiți această calificare, vă rugăm să vă înregistrați la Academia Tarkett. 

CURSURI DE MONTAJ

Sunt disponibile diverse module, în funcție de interese și nevoi, inclusiv module de inițiere și module avansate. Academia Tarkett organizează cursuri de formare pentru montarea pardoselilor din PVC omogen și eterogen, linoleum, parchet din lemn și laminat, dale de mochetă, pardoseli LVT, precum și pentru instalarea de pardoseli electrostatice.

Cursuri de formare la cerere și cursuri de formare internă pentru parteneri

Organizăm cursuri de formare la cerere (cunoașterea produselor, instalare, întreținere, etc.) pentru partenerii noștri în centrul nostru de formare din Bačka Palanka, dar vizităm și șantierele și oferim asistență partenerilor noștri cu proiecte complexe, solicitante din punct de vedere tehnic, oriunde în zona Tarkett SEE.


La finalizarea cu succes a cursului de formare, veți primi un certificat, după care veți face parte din echipa Tarkett de montatori autorizați de pardoseli.
Puteți găsi AICI o prezentare generală a cursurilor de formare de bază și prețurile acestora. 


Aflați mai multe despre instruirea noastră a la carte și certificatele aferente. Pentru orice solicitare sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la: Tarkett.Academy@tarkett.com


Contactați-ne pentru toate cererile din afara Republicii Serbia! 

Cerere pentru Academia Tarkett

Tarkett Academy
Industrijska zona 8
21400 Bačka Palanka
Serbia
Email: Academy.Tarkett@tarkett.com