iQ Surface – Colecția de covor PVC omogen ce rescrie bazele designului

iQ Surface – Colecția de covor PVC omogen ce rescrie bazele designului

iQ Surface, noua noastră colecție de vinil a fost lansată la Milan Design Week 2019, prin instalația « Formations ». Colecția a fost creată în colaborare cu Note Design Studio.

Colecția de vinil a fost imaginată pentru a înlătura orice barieră în design și arhitectură, pentru a extinde potențialul uneia dintre cele mai iconice categorii de produs, pardoselile iQ din vinil omogen. Mai mult decât o pardosea din vinil terrazzo, această nouă colecție pune bazele unui nou capitol în materie de design interior și arhitectură.  

iQ Surface - Design aplicabil în orice spațiu

Fie că discutăm de spații comerciale, birouri, magazine, industria HoReCa, baruri și restaurante, instituții medicale, centre academice și educaționale. Colecția iQ Surface oferă vitalitate și energie amenajării, oferind unicitate prin design. 

iQ Surface - design inspirațional

Creativitatea poate depăși acum orice limită! Posibilitatea de a folosi iQ Surface în alte zone decât pardoseala, evidențiază această colecție ca unul dintre cele mai adaptabile materiale de design. 

iQ Surface un material reciclabil

iQ Surface, colecția de vinilul omogen, poate contribui la un mediu mai curat și mai sănătos. Descoperă un material cu suflet conștient.

Instalarea iQ Surface

Descoperă o nouă metodă de instalare pentru a crea amenajări unice cu material flexibil, utilizabil pe orice suprafață, în spațiu sau pe diverse obiecte. Creați o imagine de ansamblu unitară, în mod armonios, prin utilizarea colecției iQ Surface pe orice suprafață. 

Colecție sugerată