iQ Surface: Design seducător și performanțe excepționale

iQ Surface: Design seducător și performanțe excepționale

Colecția iQ Surface oferă designerului șansa de a crea amenajări impresionante, ce vor dăinui în timp. 

Lansată în timpul Milan Design Week, în Aprilie 2019, la exhibiția Tarkett - Formations, iQ Surface a oferit participanților șansa de a vedea ce se poate realiza atunci când îndrăznești să visezi.  O colecție ce cuprinde 27 culori din vinilul omogen de înaltă performanță Tarkett, cu o durabilitate acreditată la nivel mondial.  

Creată în colaborare cu Note Design Studio, cele 5 combinații de culori evidențiază o varietate de modalități inspiraționale de a folosi unul dintre cele mai excepționale materiale de design și arhitectură. 

iQ Surface este o soluție frumoasă și durabilă, cu o aplicabilitate extinsă în orice fel de proiect. 

Pardoseli iQ Surface în spații comerciale

Într-o industrie unde consumatorul este atras prin unicitate și profesionalism, colecția iQ Surface este soluția potrivită pentru a-ți evidenția afacerea. Datorită amprentei Note Design Studio resimțită în paleta de culori și stereotomii, fiecare culoare din acestă colecție reprezintă un element atractiv. Întreaga colecție poate fi combinată ușor și armonios cu materiale clasice utilizate în designul interior, cum ar fi piatra, lemnul, betonul sau oțelul. 

Domeniile posuibile de aplicare a colecției iQ Surface: cabine de probă, coridoare și recepții sau spații cu backing acustic. Simte-te liber să folosești colecția iQ Surface și pe alte suprafețe, înafara de pardoseala, precum pereții, instalații arhitecturale, zone de  bar sau puncte sociale, pentru crearea unui impact mai puternic amenajării dorite.

Pardoselile iQ Surface în spații de birouri

Evoluția spațiului de lucru evidențiază o flexibilitate sporită a acestor zone, pentru oferirea unui mai mare confort ce contribuie asupra productivității. 

Gama extrem de versatilă, iQ Surface, este o sursă inspirațională pentru arhitecți, oferindu-le șansa de a explora la cote maxime culorile și flexibilitatea materialul în astfel de zone de lucru. Astfel, zona de birouri va deveni mai atractivă, motivând și stimulând angajații. Un boost de energie și o oază de relaxare poate fi acum posibil de realizat în aceeași amenajare.

Orice zonă din spațiul de birouri, recepții, spații comune, ateliere, ba chiar identitatea brandului, vor fi întărite prin puterea creativă a colecției iQ Surface. 

 

Pardoselile iQ Surface în instituțiile educaționale

Studenții sunt mai implicați, desfășurând activități în spații inspiraționale, iar profesorii sunt motivați printr-un spațiu de lucru plin de energie. Astfel, printr-un mod inteligent de aplicare al culorii și designului, un arhitect poate contribui la bunăstarea studenților și profesorilor ce își desfășoară activitatea în aceste spații academice.

Pardoselile din vinil omogen Tarkett, utilizate în spații educaționale, își aduc aportul nu doar prin culoare și atmosfera creată prin design, ci și prin caracteristicile tehnice ale materialului, cum ar fi capacitatea de izolare fonică, necesară în orice zonă cu trafic intens, sau aportul adus asupra calității aerului datorită compoziției materialului, fără flatati și cu un nivel extrem de scăzut de emisii VOC. 

Totodată, post-instalare, pardoseala iQ Surface poate fi întreținută, curățată sau igienizată, printr-un proces simplu, necostisitor, fără a fi nevoie de o aparatură specială.

Pardoselile iQ Surface în instituții medicale și centre de îngrijire

Un spațiu bine proiectat, cu un design special, poate contribui semnificativ la starea de sănătate a unui pacient, și, totodată, poate oferi beneficii economice instituțiilor medicale.

Fiind unul dintre cele mai exigente medii de amenajat, industria medicală oferă numeroase provocări. Cum să păstrezi un spațiu funcțional și plin de profesionalism în industria medicală? Cum să păstrezi acest spațiu igienic și curat 24/24 ore, pe tot parcursul anului? Și, cum să îl proiectezi pentru a oferi pacienților și angajaților în același timp o atmosferă plăcută și relaxantă? Răspunsul este oferit de colecția iQ Surface și grosimea de 2 mm a materialul, deloc întâmplătoare.

Se crede că investiția în proiectare și design reprezintă întotdeauna un câștig; iar colecția iQ Surface este un astfel de exemplu. Pardoseala din vinil omogen Tarkett nu necesită procese complexe de întreținere. Chiar și instalată în zonele cu trafic intens, aspectul pardoselii poate fi reîmprospătat rapid, la nevoie, printr-un proces simplu de lustruire uscată. În plus, designul circulat închis pe care Tarkett pune accent, oferă durabilitate sporită, rareori întâlnită într-un material arhitectural.

Colecție sugerată