Merin Hill

Merin Hill

2020 | Belgrade, Serbia

Galerie de imagini

Situat în Lekino Brdo, pe strada Maksima Gorkog, complexul rezidențial Merin Hill este poziționat într-o locație liniștită, oferind un sentiment de intimitate. 

Designul proiectului este inspirat de cele mai recente tendințe globale în materie amenajări rezidențiale, cu focus asupra calității premium a construcției, ceea ce face ca Merin să fie apreciat și recunoscut în acest sens. Pe parcursul proiectării, fiecărui apartament i s-a acordat o atenție deosebită cu accent pe optimizarea structurii, suprafeței și funcționalității. Confortul necesar locuinței este asigurat de apartamente de lux cu grădini private.

Penthouse-urile cu două etaje au creat o notă suplimentară de lux. Acestea sunt proiectate sub formă de camere de zi spațioase, cu balcoane ofertante, precum și o delimitare clară a zonelor de locuit și de dormit, pentru un confort suplimentar.

Pardoseala a fost atent aleasă, fiind unul dintre elementele principale ale interiorului. Exclusiv în scopul acestui proiect și în cooperare cu arhitecții, Tarkett a proiectat un parchet special ca o soluție personalizată din colecția Step XL&L.

Este un parchet triplustratificat realizat dintr-o singură bucată de lemn. În plus, frumusețea naturală a fiecărei plăci de pardoseală din lemn este subliniată prin efectul muchiilor teșite, într-o structură de calitate superioară.

Colecție sugerată

Despre

Merin Hill, un complex rezidențial amenajat cu parchet Tarkett, special conceput pentru acest proiect, în cooperare cu arhitecții.

Designer / Arhitect

Merin

Contractant

Merin

Segment