Noile covoare ROMA - design sofisticat pentru fiecare locuință!

Noile covoare ROMA - design sofisticat pentru fiecare locuință!

Începutul de an este o ocazie minunată pentru împrospătarea căminului, nu e așa?

Oferta de covoare Sintelon pentru 2020 va include noua colecție Roma!

Gama atractivă de culori a acestei colecții de covoare reprezintă o bază excelentă pentru a crea o nouă dimensiune în decorarea locuinței. Covoare delicate cu un design deosebit, extrem de plăcute la atingere, cu un raport excelent calitate - preț. 

Modelele covoarelor din colecția Roma sunt subtile și moderne și produc impresia unei țesături pictate manual asemănătoare cu lână.  Sunt dominate de forme geometrice stilizate, fără margini clare, care, în combinație cu culori foarte delicate, creează o atmosferă de basm. 

Aceste covoare pot completa orice interior cu culori precum gri, alb și maro combinate cu nuanțe de roz, verde mentol și albastru și oferă multe opțiuni de combinare cu alte elemente din interiorul locuinței dvs. precum pardoseala, pereții sau tapetul, perdelele și pernele decorative, mobilierul...  

Mai puțin nu este la fel ca mai mult, atunci când este vorbă de decorarea unei locuințe pentru sărbătorile de iarnă. Sunteți de acord?
 

Pe lângă combinațiile eficiente pentru camere de zi și dormitoare, o parte semnificativă a acestei colecții este linia specială Roma Kids, cu modele inspiraționale create anume pentru cei mai mici

Covoarele din colecțiile Roma și Roma Kids sunt disponibile din februarie 2020!

În 2020, pregătim mai multe colecții de covoare pentru tine! #staytuned

Noile modele de covoare și catalogul de covoare Sintelon vor fi disponibile în curând pe site-ul nostru.

Galerie de imagini