Notificare Importantă: Organizarea activităților de afaceri în conformitate cu noua situație

Notificare Importantă: Organizarea activităților de afaceri în conformitate cu noua situație

Urmârind în detaliu evoluția actualei pandemii Covid-19, am dori să vă asigurăm că toate activitățile de business din cadrul companiei Tarkett sunt organizate conform noilor condiții impuse prin instrucțiunile și recomandările autorităților statului. 

Focusul nostru este direcționat asupra sprijinului oferit clienților, prin toate măsurile necesare pe care le-am luat, ghidați de valori pe care le promovăm – sănătatea și siguranța clienților, partenerilor de afaceri și angajaților noștri fiind #1 prioritate a noastră, în orice moment și în oricare loc.      

Deși vizitele și interacțiunea socială au fost reduse, echipele noastre au abordat diverse modalități de a păstra legătura cu dvs și de a vă oferi serviciile de care aveți nevoie. 

Vă vom anunța în timp util, în cazul schimbărilor care pot apărea din cauza diferitelor restricții în ceea ce privește condițiile de producție, transportul de mărfuri sau activitatea angajaților.   

Vă rugăm să fiți asigurați că suntem dedicați pe deplin nevoilor dvs. și mobilizați pentru a depăși această situație provocatoare, împreună cu dvs. 

Mulțumim pentru loialitatea acordată companiei Tarkett!

 

Numai bine, 
Tarkett