O mansardă amenajată în stil minimalist

O mansardă amenajată în stil minimalist

2022 | Belgrade, Serbia

Galerie de imagini

Studioului de arhitectură „Gušić Architecture” i-a fost adresată o mare provocare în ceea ce privește decorarea acestui apartament de doar 40 de metri pătrați. O familie formată din două persoane a dorit să-și facă spațiul de locuit într-un mod simplu și natural, fără elemente în surplus, iar în același timp renovarea trebuia să fie economică și rapidă. 


Rezultatul final care a avut un efect maxim a fost atins rapid și eficient cu ajutorul folosirii unor mijloace rentabile. În cazul acestui apartament din Belgrad, este confirmată zicala „Less is more”.


S-a acordat o atenție deosebită alegerii materialelor, și prin urmare s-au ales materiale calitative. Pardoseala aleasă a fost Tarkett LVT, din colecția ModularT 7, în design care imită betonul, datorită durabilității și întreținerii ușoare. Interiorul este dominat de nuanțe de alb și gri, în timp ce texturile din piatră și lemn (combinate cu detalii negre) sunt folosite pentru a accentua anumite elemente. S-au realizat diverse efecte și dinamici interioare prin combinarea diferitelor tipuri de iluminat, selectate atent și integrate în spațiu.
 

Colecția Tarkett LVT ModularT 7 este inspirată din cele mai recente trenduri în materie de ceramică și pardoseli din lemn. Designul colecției este aplicabil în arhitectura modernă - pentru toți cei care iubesc simplitatea, precum și unicitatea, acordând în același timp atenție la detalii. Posibilitatea de a potrivi diferite decoruri, texturi, dimensiuni și culori este un avantaj unic al acestei colecții. Tipurile de design sunt inspirate din lemn și beton. 
 

 


 

Colecție sugerată

Despre

Populara zicală „Mai puțin este mai mult” este adesea evidentă în designul interior. Uită-te la poze pentru a observa acest lucru în cazul acestui apartament din Belgrad.

Designer / Arhitect

Gušić Architecture

Segment

Categorie produs