ONE GYM SPORT ȘI WELLNESS

ONE GYM SPORT ȘI WELLNESS

2017 | Galați, România

Galerie de imagini

Sălile de sport și centrele de fitness sunt vizitate zilnic de mulți oameni care își petrec timpul liber într-un mod activ.

În plus față de echipamentul necesar, fiecare dintre aceste facilități are nevoie de o pardoseală sportivă adecvată. Acesta este motivul pentru care parchetul pentru săli de sport Tarkett Multiflex M a reprezentat soluția ideală pentru sala de fitness One Gym din Galați, răspunzând cu succes provocărilor atletice și satisfacând toate nevoile întâmpinate.

Colecția iD Inspiration Loose Lay oferă o gamă largă de modele, precum și opțiunea de combinare a diverselor modele și formate. Instalarea pardoselii iD Inspiration Loose Lay este de până la de trei ori mai rapidă decât instalarea altor suprafeţe modulare de vinil, ceea ce o face ideală pentru spațiile mici și intens circulate. Pe de altă parte, pardoseala sportivă Multiflex M este potrivită pentru montarea pe pardoseala existentă, în sălile sportive renovate, datorită grosimii reduse și nivelului ridicat de absorbție a impactului. Astfel, cele două colecții Tarkett au reprezentat combinația perfectă pentru pardoseala sălii One Gym. 

Colecții sugerate

Despre

Pardoseli pentru sport care susţin performanţa şi siguranţa

Segment

Categorie produs