Pardoseala care schimbă totul - LVT

Pardoseala care schimbă totul - LVT

Ce înseamnă LVT?

LVT sau Luxury Vinyl Tiles, un produs relativ nou de pardoseală pe piață care câștigă tot mai mult teren în designul interior. Plăcile de LVT sunt făcute din mai multe straturi de PVC amestecat cu diverși alți compuși care îi conferă duritate. Aceste straturi sunt comprimate printr-un proces special, iar stratul de la suprafață poate să fie colorat în orice nuanță sau poate să fie embosat, căpătând astfel un aspect asemănător cu al lemnului sau al pietrei.

Ce sunt pardoselile LVT?


Pardoselile LVT de la Tarkett sunt ideale pentru utilizarea în spații comerciale, cum ar fi hoteluri, cafenele, restaurante, magazine, birouri, dar și locuințe.

Pe lângă performanțele excepționale, pardoselile LVT de la Tarkett sunt proiectate excelent și au un număr mare de modele, inspirate de natură și de cele mai noi tendințe în design din industria globală a pardoselilor.

Care sunt avantajele pardoselilor LVT?

LVT este categoria de pardoseli cu cea mai rapidă creștere din lume. Datorită designului inovator, pardoselile LVT de la Tarkett oferă soluții la toate cerințele pieței.

Beneficiile pardoselilor LVT de la Tarkett:

 • O gamă largă de modele: piatră, lemn, textile, metal...
 • Modularitate - Disponibil sub formă de scânduri, plăci, dar și în forme și unghiuri inegale, LVT-ul oferă o libertate completă de proiectare cu posibilități nelimitate de îmbinare a diferitelor forme și dimensiuni, pentru a forma designuri unice
 • Acustică - o pardoseală care amortizează sunetul
 • Pardoseli confortabile și călduroase
 • Foarte durabile, potrivite pentru spații cu trafic intens
 • Ușor de curățat și de întreținut, foarte rezistente la impact, zgârieturi și pete
 • Instalarea este rapidă și simplă, ceea ce este deosebit de important în renovarea spațiului.

Cum se montează pardoselile LVT

Pardoselile LVT de la Tarkett pot fi instalate în 3 moduri:

 1. Lipire - recomandată pentru spații cu trafic intens
 2. Utilizarea sistemului cu click - instalare fără lipire
 3. Instalare flotantă - instalare fără click sau lipire.

“Instalarea flotantă” este o modalitate inovatoare de montare a pardoselilor LVT, potrivită pentru instalarea în spații de retail, de afaceri și de catering, deoarece instalarea și dezasamblarea se pot face “peste noapte”, cu alte cuvinte, în câteva ore. Datorită acestui fapt, renovarea spațiilor închiriate este rapidă și simplă. Puteți demonta rapid pardoseala ori de câte ori doriți, iar pardoseala existentă nu va fi deteriorată de adeziv.

După ce a fost instalată, puteți folosi imediat pardoseala LVT.

 

Este important ca pardoseala LVT să fie montată perfect, motiv pentru care Tarkett instruiește instalatorii de pardoseală cum să monteze pardoselile noastre. Vă recomandăm să angajați un montator autorizat pentru instalarea pardoselii LVT.

Înainte de a alege pardoseala LVT, ar trebui să știți:

 • Finisaje LVT - plintele și îmbinările vă ajută la armonizarea și amplificarea contrastelor din modelul pardoselii, rezultând un aspect final perfect.
 • În plus, pardoselile LVT pot fi instalate peste ceramică.
 • Durabilitatea este un beneficiu al pardoselilor LVT, care asigură longevitate și costuri reduse de întreținere.
 • Pardoseala LVT îmbunătățește aspectul locuințelor și al spațiilor de muncă. LVT-ul Tarkett este realizat în conformitate cu principalele tendințe de design interior, dar și cu cele mai exigente standarde ecologice.
 • Ideile dumneavoastră pot fi transformate în concepte unice de pardoseală. Tarkett oferă serviciul specializat Floorcraft pentru proiectele care necesită un grad înalt de individualizare a designului. Tarkett posedă deja o arhivă de modele, dar este posibilă și o soluție unică, personalizată de pardoseală. Modelele Floorcraft sunt asamblate în fabrică și trimise la adresă, iar montarea este rapidă și simplă, cu planuri detaliate de instalare.
 • În funcție de colecția aleasă, garanția pentru întregul sortiment LVT este de 10-20 de ani.

Găsiți o pardoseală în colecțiile LVT de la Tarkett

Găsiți o pardoseală pentru spații comerciale și rezidențiale din colecțiile LVT de la Tarkett. În gama noastră puteți explora noi opțiuni, diferite structuri, culori și forme pentru designul ideal pentru pardoseala dumneavoastră.

 

Bucurați-vă de cele mai recente colecții și creați-vă designul propriu de pardoseală. 

De unde puteți cumpăra pardoseala LVT?

Puteți achiziționa pardoselile LVT de la Tarkett de la distribuitorii autorizați.
Puteți verifica prețurile și alte informații contactând cel mai apropiat magazin de retail.

 

Puteți găsi cu ușurință un magazin în apropiere cu ajutorul instrumentelor noastre de căutare a magazinelor.
 

Referințele noastre

Pardoselile LVT reprezintă o soluție ideală pentru spații comerciale, restaurante, cafenele, birouri, saloane de înfrumusețare, spații rezidențiale și alte spații.

În referințele noastre, puteți vedea cum arată pardoselile LVT în magazinele de retail, în birouri sau în alte spații.