Play Book, Tarkett – Studio 5.5. Descoperă noile tendințe din 2019.

Play Book, Tarkett – Studio 5.5. Descoperă noile tendințe din 2019.

În colaborare cu biroul arhitectural din Paris, Studio 5.5, am conceput Play Book, un nou ghid inspirațional în conformitate cu tendințele din 2019.

Anul acesta ne-am dorit să creăm noi concepte abstracte și inspiraționale. Cu această ocazie, Studio 5.5 a proiectat scenografie grafică în studioul Tarkett din Paris, creând zece contexte inspiraționale, pentru a evidenția adaptibilitatea perfectă a produselor Tarkett, în diferite spații polivante și contemporane.

Play Book 2019 este mai mult decât un simplu catalog inspirațional, datorită noii perspective asupra pardoselilor din portofoliul Tarkett – vinil, linoleum, LVT și altele. 

Descoperă cum posibilitățile infinite de design ale pardoselilor Tarkett i-au inspirat pe designerii de la Studio 5.5:

Deși sunt caracterizate prin performanță tehnică, pardoselile Tarkett nu sunt considerate doar simple elemente de finisaj, ci mai mult reprezintă o sursă nemărginită de inspirație pentru designeri și arhitecți. Varietatea texturilor, culorilor și posibilitatea designurilor permit acestor materiale să creeze povești contrastante: pardoseala cu aspect de marmură poate aduce un plus de rafinament recepției unei hotel, pe când, o instalație din vinil verde poate crea o atmosferă relaxantă, proprice productivității, în orice spațiu de birouri. 

Astfel este vizibil că pardoselile Tarkett se evidențiază drept elemente necesare în procesul creativ de amenajare al oricărui spațiu. 

PENTRU MAI MULTE IDEI INSPIRAȚIONALE, DESCOPERĂ CATALOGUL PLAY BOOK 2019

Galerie de imagini