Universitatea Prisma

Universitatea Prisma

2022 | Arnhem, Netherlands

Galerie de imagini

Design intuitiv, funcțional și inclusiv

Clădirea nouă a universității Prisma, situată într-o zonă frumoasă, liniștită și verde lângă Arnhem, în Olanda, are un design intuitiv, funcțional și inclusiv. Holul foarte spațios și bine aranjat este inima școlii, iar clasele, sălile de practică, sălile de consiliere și cele două săli de sport sunt construite în jurul acestui hol central, aducând ușor împreună spațiile și studenții.
Rampa sculpturală conectează ambele etaje, creând o rută de aventură prin holul central. Rampa reprezintă independența și conexiunea, arătând studenților că pot urma propriul lor drum.
Clădirea școlii proiectează o atmosferă prietenoasă și naturală, cu un design intuitiv și funcțional - conectează energia și vigoarea în inima clădirii, cu liniștea și concentrarea în spațiile din afara acesteia.

Design natural care inspiră liniște

Designul interior include diferite culori din colecția noastră Style Emme xf² Linoleum. Aspectul și textura linoleumului reflectă foarte bine lumina soarelui, contribuind enorm la atmosfera calmă și liniștitoare din școală.
Ingredientele naturale, procesul de producție, culorile și modelele din colecția noastră Style Emme xf² se potrivesc perfect cu paleta de materiale utilizate în proiectarea clădirii.

100% durabil, 100% reciclabil

Colecțiile noi de linoleum Tarkett au fost create pentru a răspunde cerințelor și așteptărilor sustenabilității de astăzi. De exemplu, linoleumul nostru constă din 97% produse naturale, poate fi reciclat în întregime după utilizare și colecțiile noastre au cele mai mici emisii de CO2 din întreaga categorie de produse disponibile pe piață.
În plus, cu programul nostru de preluare și reciclare ReStart®, ne asigurăm că acest lucru este făcut cu pricepere și eficient.

 

Fotograf: Jeffrey Ruesink

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design®

 

Colecție sugerată

Despre

Descoperă noua clădire a universității Prisma unde a fost instalat linoleumul Style Emme xf² de la Tarkett, contribuind la atmosfera naturală, calmă și primitoare a spațiului.

Designer / Arhitect

Wiersema Architecten

Contractant

Hegeman Bouw & Infra B.V.

Segment