Quick Range ‒ Noul serviciu de livrare rapidă dedicat partenerilor noștri!

Quick Range ‒ Noul serviciu de livrare rapidă dedicat partenerilor noștri!

Dragi parteneri,

Noul Serviciu de livrare rapidă (Quick Range) reprezintă promisiunea noastră prin care vă garantăm disponibilitatea a peste 1300 de produse în stocul Tarkett, în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii. 

Urmârind în detaliu evoluția actualei pandemii Covid-19, am dori să vă asigurăm că toate activitățile de business din cadrul companiei Tarkett sunt organizate conform noilor condiții impuse prin instrucțiunile și recomandările autorităților statului. 

Focusul nostru este direcționat asupra sprijinului oferit clienților, prin toate măsurile necesare pe care le-am luat, ghidați de valori pe care le promovăm – sănătatea și siguranța clienților, partenerilor de afaceri și angajaților noștri fiind #1 prioritate a noastră, în orice moment și în oricare loc.      

Deși vizitele și interacțiunea socială au fost reduse, echipele noastre au abordat diverse modalități de a păstra legătura cu dvs și de a vă oferi serviciile de care aveți nevoie. 

Vă vom anunța în timp util, în cazul schimbărilor care pot apărea din cauza diferitelor restricții în ceea ce privește condițiile de producție, transportul de mărfuri sau activitatea angajaților.   
Aceste restricții pot provoca, de asemenea, discrepanțe în disponibilitatea garantată de 2 zile lucrătoare.

Vă rugăm să fiți asigurați că suntem dedicați pe deplin nevoilor dvs. și mobilizați pentru a depăși această situație provocatoare, împreună cu dvs. 

Mulțumim pentru loialitatea acordată companiei Tarkett!

Produsele disponibile prin serviciul Quick Range sunt evidențiate atât pe site, cât și pe magazinul nostru online prin logo-ul QR. Întreaga categorie de produse QR poate fi găsită în broșura electronică, ce poate fi descărcată de pe site.

Puteți marca produsele expuse din punctele dvs de vânzare cu eticheta QR, pentru o referință mai bună. Rolul acestora este de a evidenția, atât personalului, cât și clienților, care produse pot fi livrate mai rapid. Etichetele nu indică un termen de timp (2 zile lucrătoare), doar disponibilitatea serviciului Quick Range - logo-ul QR.

Acest serviciu este dedicat situațiilor unde reacția rapidă este elementară!

  • Varietate extinsă a celor mai bine vândute produse
  • Disponibilitate în locațiile Tarkett, în termen de două zile de la primirea comenzii
  • Acces rapid la gama de produse QR de pe toate dispozitivele (website, magazin online, broșură electronică)

 

Produsele QR sunt livrate în conformitate cu termenii și condițiile de transport curente, deja definite, sau, la cerere, nu mai târziu de 48 de ore de la primirea comenzii, cu taxare extra. Pentru mai multe informații contactați-vă reprezentantul de vânzări sau persoana de contact din departamentul de logistică. 

 

Întrebări frecvente

Partener: Mai exact, dacă comand produse QR, Tarkett îmi va asigura transportul în maxim 2 zile lucrătoare? 
Tarkett:
Nu, Tarkett nu garantează livrarea în maximum 2 zile lucrătoare, ci DISPONIBILITATEA produselor în locațiile sale în maximum 2 zile de la primirea comenzii. Livrarea produselor, indiferent că fac parte din selecția de produse QR sau nu, se va face în conformitate cu termenii și condițiile de transport curente, deja definite. Dacă doriți o livrare urgentă a unui anumit produs din selecția de produse QR, livrarea poate fi organizată cel târziu după 2 zile lucrătoare, dar plata transportului va fi suportată de către dvs - costul de livrare urgentă. 

Partener: Prin urmare, de acum înainte și eu trebuie să garantez clienților mei disponibilitatea produselor în mai puțin de 2 zile lucrătoare?
Tarkett: Serviciul dvs către clienți depinde exclusiv de politica de serviciu pe care o aplicați. Tarkett nu își dorește să influențeze politica dvs., dar prin serviciul său Quick Range, Tarkett vă oferă suport pentru a asigura un serviciu cât mai rapid către clienții și partenerii dvs. 

Customer: Dar, dacă procesul de livrare se va desfășura la fel ca înainte, care este beneficiul acestei disponibilități?
Tarkett: Disponibilitatea garantată a unei game de produse are câteva beneficii. În primul rând, vă puteți planifica și administra mai ușor activitățile, stocul, oferte speciale. Cel mai important beneficiu este posibilitatea unei reacții rapide, mai ales în situația unui client care nu poate aștepta.