Red Dot Design Awards 2020: iQ Surface & Desso Futurity

Red Dot Design Awards 2020: iQ Surface & Desso Futurity

16 Aprilie 2020

Distincția „Red Dot” a devenit la nivel internațional ca fiind unul dintre cele mai căutate sigilii de calitate deosebită pentru design.

Colecția omogenă de vinil iQ Surface și noua gamă de mochetă Desso Futurity au fost selectate pentru calitatea deosebită a designului - fiecare obținând prestigiosul premiu Red Dot.

iQ Surface

Colecția omogenă de vinil de la Tarkett a primit premiul Red Dot pentru o calitate deosebită a designului.
Extinzând creativitatea în design și arhitectură, această colecție mărește potențialul uneia dintre cele mai iconice game de produse Tarkett.
Note Design Studio a colaborat cu Tarkett pentru a dezvolta cinci culori de poveste care pot fi combinate coerent în funcție de nuanță și stil.

Evidențiându-se prin expresivitatea coloristică a designului și aplicativitatea pe orice fel de suprafață - podele, pereți și mobilier - colecția iQ Surface susține criteriile de performanță Tarkett: durabilitate, sustenabilitate și ușurință în instalare. După ani de utilizare poate fi reciclată, definind bazele unei noi producții. 
 

Futurity

Noua gamă de mochetă Desso a primit premiul  Red Dot pentru calitate designului, în cadrul noii categorii “Produse inovative”.

Fiind inspirată din frumusețea naturală a pământului și resurselor sale prețioase, gama de mochetă Futurity susține angajamentul Tarkett față protejarea și conștientizarea mediului. Designul său brut este inspirat din aspectul grămezilor de fire reciclate presate.  Într-adevăr, natura aleatorie a designului și combinațiilor de culori, face trimitere directă la procesul de reciclare a materialului folosit de Tarkett, inclusiv finețea firelor din cadrul instalației de reciclare a covoarelor din Waalwiijk, Olanda.
Colecția Futurity va fi disponibilă din iunie 2020.