Pardoseli LVT modulare monocromatice pentru un spațiu educațional

Redefiniți autenticitatea cu iD Inspiration

Îndrăznește să inspiri

Într-o lume aflată într-o continuă schimbare, avem împreună posibilitatea de a regândi și reinventa modul în care trăim și de a ne transforma spațiile interioare pentru a promova o viață mai sănătoasă. Ne-am imaginat iD Inspiration pentru această nouă lume. Colecția oferă o modularitate îmbunătățită care permite transformarea agilă a spațiului pentru a satisface cerințele în evoluție ale muncii și vieții, fără a compromite sănătatea și mediul.
Între timp, culorile și temele sale inspirate din natură - accentuate de ultra-realismul imprimării de înaltă precizie - ajută la realizarea unor amenajări în care te simți bine.


iD Inspiration este special conceput pentru a vă ușura procesul de creare a pardoselilor.
 

.

Descoperă decorurile iD Inspiration

Naturals

Fiind inspirate din natura și selectate pe baza materiilor prime de înaltă calitate, designurile Naturals ale colecției iD Inspiration sunt tipărite digital, cu un pattern care nu se repetă pentru până la 12 m². <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hViUeIvgou8?si=DlT6jHyB0Xjz8XzJ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Authentics

Designurile Authentics se remarcă prin embosare în registru, o tehnologie care gravează efecte pe plăcile și dalele de pardoseală LVT. Efectul, redat de această tehnologie de embosare, asupra imaginii tipărite de înaltă precizie, crează finisaje care sunt din ce în ce mai realiste.

Classics

Tipărirea clasică a gravurii a rezistat testului timpului de zeci de ani. Designurile Classics prezintă cele mai apreciate materiale și armonii ale culorilor noastre.

Captați frumusețea lemnului și a pietrei

Noua colecție iD Inspiration stabilește un reper fără precedent în proiectarea pardoselilor LVT. Tehnologia noastră avansată de imprimare digitală ne permite să dezvăluim cele mai subtile detalii ale lemnului și pietrei pentru a face ca fiecare placă sau dală să fie unică în granulație, textură și culoare. Cel mai important, vă permite să alegeți cele mai bune decoruri naturale încorporate în cele mai performante materiale.

Pardoseli de înaltă definiție cu decoruri care nu se repetă până la 12 m²

Decoruri ce nu se repeta până la 12 m²

Fara compromisuri in design

.

TEKTANIUM™, o adevărată tehnologie avansată

iD Inspiration prezintă noul nostru strat PU marca TEKTANIUM™ care utilizează un sistem propriu de polimer - de protecție care oferă o rezistență inegalabilă la zgârieturi, abraziuni, uzură și pete. Mai mult, oferă un finisaj ultra mat, care este vizibil în mod constant din toate unghiurile. Prin amestecarea efectului ultra mat cu proprietăți excelente de rezistență și durabilitate, suprafața pardoselii dumneavoastră pare mai realistă și durează mai mult. TEKTANIUM ™ este singurul strat PU care combină toate aceste caracteristici, deci nu este nevoie de compromisuri.

Design fara limite

Dacă doriți să vă faceți proiectul extrem de special, puteți crea o pardoseală personalizată exclusivă cu designerii noștri la laboratorul de proiectare Tarkett. Colecția oferă combinații aproape nemărginite. Fiecare aspect al produsului este personalizabil cu toate decorurile.

• SERVICIU PREDEFINIT

• SERVICIU À LA CARTE

Designurile personalizate sunt disponibile la comandă (MTO). Vă rugăm să vă consultați cu reprezentantul dumneavoastră de vânzări privind termenii și condițiile de personalizare specifice. Toate proiectele trebuie evaluate individual.

.

Contacteaza un reprezentant

Doriți să aflați mai multe despre colecțiile noastre iD Inspiration?

Descoperă mai mult

Accesează colecții