Restaurantul Cveta

Restaurantul Cveta

2023 | Užice, Serbia

Galerie de imagini

Restaurantul Cveta este situat chiar în centrul orașului Užice, pe malul râului Djetinja. Este numit după partea orașului în care se află, iar astăzi, în concordanță cu noua dezvoltare a acestei zone a orașului, este un simbol al epocii sale. Combină bucătăria mediteraneană, italiană și delicatesele culinare tradiționale, care sunt preparate din ingrediente atent selecționate și care vă fac să simțiți magia și plăcerea în fiecare îmbucătură.

Într-un loc în care istoria și lumea modernă, tradiția și contemporaneitatea, localul și naționalul se împletesc, cu vedere la fostul prim atelier de țesut din Užice, restaurantul Cveta este un loc de întâlniri gastronomice interesante, a cărui ambianță este completată de pardoseala Tarkett din colecția iD Inspiration High Traffic 70.

iD Inspiration High Traffic 70 oferă o modularitate îmbunătățită și o libertate totală de proiectare. Datorită combinațiilor nelimitate de forme și dimensiuni diferite ale LVT într-un întreg, permite o transformare rapidă a spațiului pentru a răspunde noilor nevoi de afaceri și de locuire. Culorile și temele de design sunt inspirate din natură și fac ca interiorul să fie plăcut de locuit. Pardoseala Tarkett LVT, din colecția iD Inspiration HT 70, este concepută pentru zonele cu cel mai intens trafic, este rezistentă la sarcini grele și la lovituri și oferă o rezistență maximă atât la sarcini grele statice, cât și dinamice.

 

Colecție sugerată

Despre

Restaurantul Cveta a optat pentru pardoseala Tarkett LVT, din colecția iD Inspiration HT 70, categoria de pardoseli cu cea mai rapidă creștere din lume.

Contractant

MCS Sistem

Segment

Categorie produs