Zagreb Croaţia

2017

Colecțiile utilizate

RIT

Învățământ

Universitatea americană privată RIT a optat pentru una dintre cele mai naturale și ușor de întreținut pardoseli de pe piață - linoleum.

  • CONTRACTANT

    Tepih centar, Zagreb

Universitatea americană privată RIT a ales una dintre cele mai naturale și ușor de întreținut pardoseli de pe piață. Linoleumul Tarkett este cunoscut pentru frumusețea, confortul și durabilitatea sa, dar și pentru prezența pe piață de peste 150 de ani. Colecția noastră Veneto xf²™ (2.0 mm) conține 94% materiale organice și este decorată cu modele tradiționale de marmură, în culori vii și bogate. Pardoseala este tratată cu protecția superioară a suprafeței xf²™ pentru durabilitate sporită, curățare ușoară și întreținere economică.

Pardoselile confortabile, curate și cu durată lungă de viață contribuie la un mediu mai bun pentru studiu, indiferent de vârstă: de la copiii mici din creșe, la studenți care își petrec nopțile în biblioteci universitare. Tarkett lucrează la dezvoltarea de pardoseli adaptate designului și funcționalității diferitelor încăperi din instituțiile de învățământ, cum ar fi sălile de clasă, sălile de sport și laboratoarele. Elevii sunt viitorul nostru, așa că îi tratăm în consecință. Suntem dedicați dezvoltării continue a pardoselilor care îndeplinesc cele mai înalte standarde atunci când vine vorba de igienă și de calitatea aerului în interior.