Room Designers: O proiecție în spațiu a pardoselilor

Room Designers: O proiecție în spațiu a pardoselilor

Vizualizați-vă amenajarea sau proiectul

Room Designer vă ajută să alegeți pardoseala, oferindu-vă posibilitatea de a experimenta cu nuanțe și modele. Puteți alege camere diferite (sufragerie, bucătărie, dormitor, camere pentru copii, băi și holuri) și puteți testa modul în care pardoseala aleasă influențează designul interior. După ce alegeți camera, puteți opta pentru diferite modele de parchet din lemn, laminat și vinil până când veți obține designul dorit. Puteți alege pardoseli în funcție de colecții sau culori, iar în plus față de aceasta, puteți schimba și culoarea mobilierului și a pereților.

După ce alegeți camera și pardoseala, puteți:

• schimba direcția de amplasare a pardoselii (rotiți pardoseala)

• înregistra simularea dorită a camerei

• compara două sau mai multe pardoseli în aceeași cameră

• apropia și descărca poze la o bună rezoluție 

• descărca fotografia designului 3D

• imprima și distribui fotografia.

Încercați noul instrument online de design, care vă prezintă în timp real modelele și texturile produselor Tarkett și oferiți clienților dumneavoastră cele mai bune soluții.

După ce alegeți camera și pardoseala, puteți descărca imaginea designului în următoarele formate: 3D Studio, COLLADA, Weavefront. Vizualizați proiectele folosind diferite tipuri de pardoseli, materiale, culori sau modele.

Proiectați-vă pardoseala cu ajutorul colecției iD Mixonomi

Folosind instrumentul online iD Mixonomi puteți să vă jucați și să realizați combinațiile preferate de culori și forme. După ce ați creat modelul, îl puteți descărca în format jpg sau CAD, inclusiv listă de produse, astfel încât să comandați produsele pentru designul ales.

Proiectați-vă pardoseala cu ajutorul colecției iD Supernature & Tattoo

Crează-ți propriul design de plăci LVT, alegând din cele 16 nuanțe si cele 10 designuri iD Supernature & Tattoo disponibile online. Instrumentul online de design îți va oferi asistență în procesul de creare a propriului design din plăcile LVT. După crearea modelului dorit, poti vizualiza modul de expunere a acestuia in spatiu, avand posibilitatea de descarcare a fisierelor jpeg sau cad.

Vizualizați Pardoselile sportive Omnisports

Tarkett Sports designer permite vizualizarea pardoselilor Omnisport, în săli și facilități sportive. 

Vizualizați pardoselile sport din PVC Omnisports V35, Omnisports V65 și Omnisports V83 în dimensiunile unei săli de sport standard sau introducând dimensiunile spațiului dumneavoastră. 

Puteți alege diferite terenuri de sport, pentru volei, baschet, handbal sau badminton, și să combinați diferite modele de pardoseli sportive în diferite zone ale terenului. După finalizarea amenajării, puteți obține calculul suprafetei selectate și puteți salva aceste date și fotografii ale spațiului, în format pdf. De asemenea, puteți solicita o ofertă pentru spațiul selectat de la reprezentanții noștri de vânzări.