Școala Primară „Desanka Maksimović”

Școala Primară „Desanka Maksimović”

2015 | Priboj, Serbia

Galerie de imagini

Pardoseala veche pe care am găsit-o în „Desanka Maksimovic” era din vinflex, instalată în 1988. Atât pardoseala cât și substratul acesteia  se aflau într-o stare precară, fiind degradată din cauza mobilierului. Am convenit cu administrația școlii să oferim o soluție veselă și colorată, o combinație blândă ce ar spori energia și ar încuraja munca și creativitatea. Cea mai eficientă alegere, în acest sens, a fost colecția de vinil Spark

Pardoseala din vinil Tarkett este extrem de rezistentă și ușor de întreținut, datorită stratului superior protector „Extreme protection”. În același timp, gama largă de modele disponibile oferă nenumărate combinații posibile pentru crearea unei atmosfere inspiraționale, esențială unui astfel de spațiu. O alegere excelentă, nu doar prin prisma designurilor, ci și a ușurinței instalării și întreținerii. 

Colecție sugerată

Despre

Administrația școlii a optat pentru o soluție veselă și colorată, o combinație blândă ce ar spori energia și ar încuraja munca și creativitatea. Cea mai eficientă alegere a fost colecția Spark.

Segment