Showroom-ul Tarkett București

Showroom-ul Tarkett București

Showroom-ul Tarkett din București, recent deschis, oferă nu numai suport complet și consultanță clienților și partenerilor noștri pentru diverse proiecte, dar și o șansă să descopere pardoselile de ultimă generație. În showroom-ul nostru, pot explora și se pot inspira din soluțiile noastre pentru interior.

Showroom-ul nostru din Bucuresti oferă vizitatorilor săi o serie de soluții în domenii diferite, de la educație, clinici medicale, hoteluri, locuințe până la magazine de vânzare cu amănuntul, precum și o prezentare a produselor Tarkett - parchet, laminat, vinil, linoleum, pardoseli pentru activități sportive, precum și o gamă selectată de mochete Desso și Sintelon.

Noi, la Tarkett, suntem pe deplin dedicați perfecționării experienței atât pentru utilizatorii produselor noastre, cât și pentru partenerii noștri de vânzări. Tarkett furnizează o mare varietate de resurse și instrumente online și offline, care oferă sprijin ori de câte ori este nevoie - de la alegerea produsului potrivit până la training-uri profesionale și marketing.

CUM SĂ  GĂSIȚI SHOWROOM-UL TARKETT
Willbrook Platinum Business & Convention Centre – Șoseaua București Ploiești, 172 – 176, Clădirea “A”, etaj 3
Sector 1,  013697,  București

România

Telefon: +40 21 224 0124
Orar: Luni - Vineri 9:00 – 16:00

* pentru vizitare este necesară programarea: prin telefon, până la ora 16:00

Galerie de imagini