Studioul Impero

Studioul Impero

2022 | Rome, Italy

Galerie de imagini

Sediul de birouri al companiei imobiliare de prestigiu, Studioul Impero, este situat într-o clădire istorică din zona Prati din centrul Romei. Biroul este dotat cu o sală de intrare mare care duce la un coridor central lung, care se ramifică în cinci zone de lucru separate și o sală de conferințe.

Anul acesta, au decis să renoveze spațiul și au ales studioul de arhitectură ARCH.0 pentru a gestiona proiectul în întregime. Scopul principal al renovării a fost integrarea elegantă a fiecărui spațiu de lucru în stilul neoclasic contemporan al clădirii istorice.

Mobilierul, obiectele decorative, imprimeurile grafice, țesăturile de catifea și culorile fildeș au fost alese cu atenție pentru a crea un spațiu clasic și în același timp, elegant.

Pentru a completa designul interior al spațiului, a fost instalată pardoseala LVT de la Tarkett, cu un decor herringbone într-o culoare naturală de stejar și cu nuanțe calde. Aceasta a fost aleasă pentru a se potrivi perfect cu designul interior al spațiului, în special cu mobilierul lăcuit alb.

Fotografii: Andrea Brandino

 

 

Făcând alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă.
Tarkett Human-Conscious Design®.

Colecție sugerată

Despre

Descoperă noul sediu de birouri, elegant, cald și modern, situat în centrul Romei, proiectat cu pardoseala ID Inspiration de la Tarkett.

Designer / Arhitect

Studio di Architettura ARCH.0

Segment

Categorie produs